Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 24 Αυγούστου το Sinclair ZX Spectrum Vega

Σχεδόν 8 μήνες μετά από την επιτυχημένη καμπάνια στο Indiegogo, η ιστορική κονσόλα ZX Spectrum επιστρέφει στην αγορά σε νέα-σύγχρονη μορφή και με 1000 built-in games. Το Sinclair ZX Spectrum Vega συνδέεται σε σύγχρονες τηλεοράσεις μέσω καλωδίου AV και μπορεί να αναπαράγει σχεδόν κάθε παιχνίδι του αρχικού ZX Spectrum (που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1982), αφού διαθέτει υποδοχή για κάρτα microSD. Επιπλέον, έρχεται με ready-mapped controller, ενώ διαθέτει επίσης ενσωματωμένο εικονικό πληκτρολόγιο.

Η νέα κονσόλα «υποστηρίζεται» από τον Sir Clive Sinclair και αναπτύχθηκε από πρώην developer του αρχικού ZX Spectrum, τον Chris Smith. Το Sinclair ZX Spectrum Vega διατίθεται για προ-παραγγελία, ενώ θα κυκλοφορήσει με τιμή στα £99.99 (περίπου 140€). Δείτε τον πλήρη κατάλογο με τα παιχνίδια που ενσωματώνει η κονσόλα εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Viper71
    • Ωραιοι!! μακαρι να το εφερνε και στην Ελλαδα καμμια αλυσιδα αυτό το υπεροχο machini!! Ελπιζω και σε ένα αντιστοιχο Project για τον Commodore 64!!

*