Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα Visa για gaming και content creators λανσάρει το Dubai

*
Πρόσφατα, ανακοινώθηκε πως η κυβέρνηση του Dubai στοχεύει να ανοιχτεί περισσότερο στην βιομηχανία των video games. Προκειμένου να πετύχει αυτόν τον σκοπό, λανσάρει την μακράς διάρκειας gaming visa.

Το νέο αυτό μέτρο, στοχεύει να δελεάσει επαγγελματίες του χώρου, είτε παίκτες είτε δημιουργούς περιεχομένου, προγραμματιστές, καλλιτέχνες, να ζήσουν στο Dubai, με την πόλη να βρίσκεται στο επίκεντρο τεράστιων επενδύσεων στην βιομηχανία των video games και των eSports. Τους τελευταίους μήνες, το Dubai και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχουν επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε αυτές τις βιομηχανίες.


Ο στόχος της νέας visa σύμφωνα με τον πρίγκηπα Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum είναι να προσελκύσει 30.000 ανθρώπους μέχρι το 2033. Προς το παρόν, δεν υπάρχει ορισμένη διάρκεια για την συγκεκριμένη visa. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*