Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung «τη λέει» στην Apple και το M4 iPad Pro με τη νέα της διαφήμιση (video)

*
Η μάχη των εταιρειών στον τομέα της επικοινωνίας συνεχίζεται και αυτή τη φορά η Samsung δημοσίευσε ένα διαφημιστικό με στόχο την Apple και το M4 iPad Pro. Η Apple παρουσίασε πρόσφατα το νεότερο tablet της και μάλιστα έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού χάρη σε μια διαφημιστική καμπάνια που έδειχνε πράγματα να πιέζονται σε πρέσα και να καταστρέφονται και μάλιστα η ίδια η εταιρεία απολογήθηκε.

Όπως ήταν λογικό, η διαφήμιση δεν πέρασε απαρατήρητη από την Samsung, η οποία έβγαλε μια σχετική καμπάνια-απάντηση που δείχνει μια μουσικό να χρησιμοποιεί μια κατεστραμμένη κιθάρα, να κάθεται με ένα Galaxy Tab S9 Ultra μπροστά από τις σημειώσεις της και να παίζει. Στο τέλος, η καμπάνια ολοκληρώνεται με το μήνυμα «η δημιουργικότητα δεν μπορεί να συνθλιβεί».


Το timing της καμπάνιας αυτής, δε, μόνο τυχαίο δεν είναι αφού τα M4 iPad Pro έρχονται στους καταναλωτές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*