Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GameSir X4 Aileron Video Review

*
Το Gamesir GameSir X4 Aileron είναι ένα νέο gamepad για Android συσκευές, πολύ διαφορετικό από όλα όσα έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα η εταιρεία. Βασικά, είναι διαφορετικό από όλα τα gamepad για smartphones! Αποτελείται από 2 τμήματα που επικοινωνούν ασύρματα μεταξύ τους, αλλά λειτουργούν σαν ένα Bleutooth χειριστήριο. Είναι official XBOX licensed χειριστήριο και έρχεται με 1 μήνα Gamepass Ultimate. Ακολουθεί διάταξη XBOX, διαθέτει αφαιρούμενους μοχλούς και αφαιρούμενο σταυρό, αναλογικές σκανδάλες και επιπλέον προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Δε θα μπορούσε να λείπει και ο RGB φωτισμός γύρω από τους μοχλούς οι οποίοι είναι hall effect, όπως hall effect είναι και οι αναλογικές σκανδάλες. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε πως λειτουργεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*