Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκηνικό τρόμου υπόσχεται το Abtos Covert της ελληνικής Iphigames (trailer)

Μέσω ενός trailer η Iphigames που εδρεύει στην Αθήνα αποκάλυψε το Abtos Covert, ένα παιχνίδι με έντονα στοιχεία ψυχολογικού τρόμου, δράσης και επιβίωσης. Θα κυκλοφορήσει σύντομα για PC (Steam, Epic Games Store και Itch.io).

Το Abtos Covert χωρίζεται σε νύχτες με κλιμακωτή δυσκολία. Οι παίκτες καλούνται μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες στο στρατιωτικό φυλάκιο χωρίς να εξαντλήσουν το διαθέσιμο ηλεκτρικό ρεύμα το οποίο τροφοδοτικό ολόκληρη τη μονάδα. Έχοντας στο μυαλό τους για οποιοδήποτε σημάδι είτε οπτικό είτε ηχητικό θα πρέπει να δρουν άμεσα. Άραγε θα καταφέρετε να επιβιώσετε στο μυστηριώδες φυλάκιο χωρίς να ξεμείνετε από ρεύμα; Η δυσκολία αυξάνεται και τα μυστήρια συνεχώς γίνονται πιο περίπλοκα.


Το Abtos Covert θα λάβει μέρος στο Scream Fest του Steam από τις 26 Οκτωβρίου ως τις 2 Νοεμβρίου μέσω ενός demo για να αποκτήσετε μια ιδέα περί του τι θα ακολουθήσει στο πλήρες παιχνίδι.

Για να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια και να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις γύρω από το Abtos Covert μπορείτε να το προσθέσετε στη Steam Wishlist σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*