Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTuber «τρέχει» το Fallout 4 σε διάφορα smartphones με 30 έως 40fps (video)

*
Το PC gaming σε Android smartphones συγκεντρώνει το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον για τους παίκτες και κάποιος YouTuber πήγε ένα βήμα παραπάνω. Το κανάλι ETA Prime παρουσίασε το Fallout 4 σε διάφορες συσκευές με Snapdragon 8 Gen 2 και με 30-40 fps, χρησιμοποιώντας το Winlator. Τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά προς το παρόν, αλλά σίγουρα ανοίγουν το δρόμο για ακόμη περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Το Winlator λειτουργεί ως «μεταφραστής» των Windows σε άλλες συσκευές και ο YouTuber έδειξε τον τίτλο σε ένα Redmagic 8 Pro με Snapdragon 8 Gen 2, ενώ ανέφερε πως μέχρι τώρα δεν υποστηρίζονται συσκευές με Snapdragon 8 Gen 3. To Fallout 4 έδειξε να «τρέχει» καλά ακόμη και σε ένα Samsung Galaxy Tab S9.


O YouTuber σημείωσε ότι για να δοκιμάσει κανείς τη διαδικασία θα πρέπει να βρει παιχνίδι που δεν έχει DRM και μπορείτε να δείτε παραπάνω στοιχεία στον player που ακολουθεί.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*