Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Nicolas Cage θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Spider-Man Noir

*
Ο Nicolas Cage θα επιστρέψει ως Spider-Man Noir, έναν χαρακτήρα που υποδύθηκε στο Spider-Man: Into the Spider-Verse, στην επερχόμενη σειρά live action του MGM+. Ο Cage θα ενσαρκώσει έναν γερασμένο και παρατημένο στην τύχη του ιδιωτικό ερευνητή.

"Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που ο Nicolas Cage θα πρωταγωνιστήσει σε αυτή τη σειρά! Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να φέρει τόσο πάθος, πόνο και καρδιά σε αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα. Μαζί με τους λαμπρούς παραγωγούς και συνεργάτες μας στην Amazon MGM Studios και στο Prime Video, δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε μια καλύτερη ομάδα για να υλοποιήσει αυτό τον επανασχεδιασμό ενός τόσο εμβληματικού χαρακτήρα του Universe of Marvel Characters της Sony", δήλωσε η Katherine Pope, πρόεδρος της Sony Pictures Television Studios. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*