Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις ότι το TikTok προσπαθεί να παρακάμψει την προμήθεια του 30% που ζητάει η Apple

*
Το TikTok φαίνεται ότι αποφάσισε να παρακάμψει τους κανονισμούς του App Store, που προβλέπουν προμήθεια 30% υπέρ της Apple για αγορές εντός της εφαρμογής. Σύμφωνα με τον συνδημιουργό της εφαρμογής Sendit, David Tesler, ορισμένοι χρήστες του TikTok οδηγούνται προς την αγορά TikTok coins- ψηφιακά tokens που χρησιμοποιούνται ως αμοιβή για τους δημιουργούς κατά τη διάρκεια live streams- στην ιστοσελίδα της εταιρείας, μέσω ενός in-app link, οπότε παρακάμπτεται το 30% υπέρ της Apple. Το σχετικό μήνυμα που λαμβάνουν οι χρήστες αναφέρει ότι μπορούν να γλιτώσουν έως και 25% επί των τιμών που ζητάει η Apple.

Σύμφωνα με τον Tesler, η εναλλακτική αυτή μέθοδος πληρωμής εμφανίζεται σε επιλεγμένους χρήστες του TikTok. Κυρίως σε όσους αγοράζουν τακτικά μεγάλα ποσά από TikTok coins.


Επιπλέον, στην ιστοσελίδα υποστήριξης του TikTok δεν υπάρχει καμία αναφορά στη δυνατότητα αγοράς coins μέσω της σελίδας του. Αντιθέτως, συνεχίζει να παραπέμπει στο App Store και στο Google Play.

Λέτε να έχουμε μια νέα δικαστική διαμάχη για την Apple;
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*