Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ευχαριστούμε Apple: Χωρίς φορτιστές στη συσκευασία τα νέα iPad Pro και iPad Air στην Ευρώπη

*
Η Apple παρουσίασε πρόσφατα τα νέα iPad Pro και iPad Air, αλλά οι καταναλωτές στην Ευρώπη και την Μ. Βρετανία θα πρέπει να αγοράσουν ξεχωριστά τους σχετικούς φορτιστές! Τα νέα iPad Pro και iPad Air είναι αρκετά ισχυρά και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά τα πακέτα αγοράς στις διάφορες χώρες δεν θα είναι ίδια.

Όπως αποκαλύφθηκε, τα νέα iPad σε Ευρώπη και Μ. Βρετανία δεν θα περιλαμβάνουν στο κουτί τον φορτιστή, αλλά μόνο το ίδιο το tablet και ένα καλώδιο φόρτισης. Για όσους έχουν ήδη φορτιστές, κάτι τέτοιο δεν είναι πρόβλημα, αλλά σίγουρα δεν ισχύει το ίδιο για όλους τους πελάτες της εταιρείας.




Τα iPhone έχουν απομακρύνει εδώ και καιρό τους φορτιστές από τα κουτιά αγοράς τους, αλλά είχαμε συνηθίσει, ειδικά στα iPad Pro να βλέπουμε το σχετικό αξεσουάρ στα παρελκόμενα. Αν λοιπόν πάτε για προ-αγορά των νέων iPad στην Ελλάδα, καλό θα είναι να δείτε και για φορτιστή, αν δεν έχετε ήδη έναν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*