Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όπως αναμενόταν, η HMD Global φέρνει ξανά στο προσκήνιο το θρυλικό Nokia 3210!

*
Το Nokia 3210 έκλεισε τα 25 χρόνια στην αγορά των κινητών τον Μάρτιο και η HMD Global το επαναφέρει στο προσκήνιο με μια νέα έκδοση. Το νέο Nokia 3210 μπαίνει στην κατηγορία των feature phones και θυμίζει στο σχεδιασμό την πρώτη έκδοση με το πληκτρολόγιο στο κάτω μέρος και τα τρία μεγάλα (διπλά) πλήκτρα εντολών στο κεντρικό του τμήμα.

Η οθόνη που θα έχει είναι τεχνολογίας LCD με διαγώνιο 2,4 ιντσών και προσφέρει και πρόσβαση στις υπηρεσίες Cloud της Nokia. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε ένα Unisoc T107 και λειτουργικό S30+. Υποστηρίζει δυνατότητα αναπαραγωγής MP3, συνδέεται μέσω Bluetooth 5.0 και έχει μόλις 64MB RAM και 128MB αποθηκευτικού χώρου που μεγαλώνει με τη χρήση microSD έως και κατά 32GB.


H κάμερά του στο πίσω μέρος έχει φακό 2MP και flash και στο λειτουργικό περιλαμβάνεται και το θρυλικό videogame «φιδάκι» (Snake). Θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα (Scuba Blue, Y2K Gold και Grunge Black) και σε τιμή κοντά στα 90 ευρώ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*