Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δάσκαλοι και μαθητές αναμετριούνται στο Dragon Ball: Sparking! ZERO (trailer)

Τις τελευταίες εβδομάδες αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες πληροφορίες για το Dragon Ball: Sparking! ZERO, τον νέο τίτλο 3D fighting που αναπτύσσεται από την πολύπειρη Spike Chunsoft. Στο πιο πρόσφατο trailer, βλέπουμε δέκα νέους χαρακτήρες που προστίθενται στο ρόστερ, το οποίο πλέον αριθμεί 60 μαχητές όμως στο μωσαϊκό που εμφανίζεται στα τελευταία καρέ, οι κενές θέσεις είναι περίπου διπλάσιες.

Μια θέση στο ρόστερ κέρδισαν οι:
Gohan (Kid)
Gohan (Adult)
Gohan (Future)
Gohan (Future), Super Saiyan
Trunks (Sword)
Trunks (Sword), Super Saiyan
Videl
Beerus
Whis
Master Roshi


Και όπως φαίνεται στο trailer, δάσκαλοι και μαθητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να υπερισχύσουν.

Το Dragon Ball: Sparking! ZERO αποτελεί συνέχεια της σειράς Budokai Tenkaichi, όπως έγινε γνωστή στη δύση μέσω τριών κυκλοφοριών που αγαπήθηκαν από το κοινό. Πλέον, η ονομασία Sparking! υιοθετείται παγκοσμίως στη θέση του “Budokai Tenkaichi” και ουσιαστικά, το νέο παιχνίδι θα αποτελέσει τον τέταρτο τίτλο της σειράς.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει, όμως γνωρίζουμε πως θα διαθέσιμο για PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Δεδομένης της αυξανόμενης εμφάνισης νέου υλικού, δεν αποκλείεται η κυκλοφορία να έρθει μέσα στη χρονιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*