Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: To Nintendo Switch 2 ίσως έρθει με 12GB RAM

*
To Nintendo Switch 2, ίσως είναι εφοδιασμένο με 12GB RAM, δηλαδή την τριπλάσια ποσότητα σε σχέση με τον προκάτοχό του. Η πληροφορία προέρχεται από την ιστοσελίδα Famiboards και υποτίθεται πως βασίζεται σε έγγραφα που σχετίζονται με αποστολές προϊόντων ανάμεσα στον NVIDIA και τη Nintendo. Ο χρήστης του Reddit, 'Darthdiablo', υποστηρίζει πως βρέθηκαν στοιχεία αναφορικά με το T239 που δοκιμάζεται από την NVIDIA India, τα devkits (Carpa X1, IWOH) και δεδομένα για τη Hosiden που βρίσκεται στο Βιετνάμ και κατασκευάζει εξαρτήματα για κονσόλες της Nintendo. Στη συνέχεια λέει ότι μπόρεσε να εντοπίσει αναγνωριστικά που ταιριάζουν με το Nintendo Switch (OLED, Lite, orig, v2), αλλά και ένα άγνωστο, που ίσως σχετίζεται με την επόμενη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας.

Ψάχνοντας στα δεδομένα, το Famiboards υποστηρίζει πως βρήκε στοιχεία ότι το Nintendo Switch 2 θα έχει 12GB of RAM, λογικά δύο modules των 6 GB 7500 MT/s LPDDR5. Επίσης μιλάει και για αποθηκευτικό χώρο 256GB, τύπου Universal Flash Storage (UFS 3.1).


Δεν είναι η πρώτη φορά μου "ακούμε" κάτι για τη μνήμη του Nintendo Switch 2, όπως και να έχει όμως, ως τις επίσημες ανακοινώσεις τα παραπάνω δεν αποτελούν κάτι περισσότερο από φήμες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*