Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Λήξη συναγερμού, δεν καθυστερεί το videogame

*
Σε λάθος πληροφορίες φαίνεται να αποδίδεται η φήμη των τελευταίων ημερών για πιθανή καθυστέρηση κυκλοφορίας του GTA 6 που θα το στείλει το 2026. Σύμφωνα με τον Mike Straw του Insider Gaming, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο και μάλιστα το επιβεβαίωσε μιλώντας με πολλές και διαφορετικές πηγές.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναρτήσει στο post του και το σχετικό νέο του Kotaku που ξεκίνησε όλο αυτό το πανηγύρι, με τους χρήστες από κάτω να κάνουν πάρτι με σχόλια κατά του Μέσου που έφτασαν και σε πρωτοφανή επίπεδα κατάρας. Φαίνεται πως η είδηση περί επιστροφής στο γραφείο των developers της Rockstar Games μεταφράστηκε εντελώς διαφορετικά από το Kotaku και στη συνέχεια όλη αυτή η φήμη κατέκλυσε το διαδίκτυο.


Ας μείνουμε στο 2025 λοιπόν και… ειρήνη!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*