Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony κέρδισε υπόθεση αγωγής $500 εκ. για παραβίαση πατέντας από τα controllers της

*
Η Sony κέρδισε μια δίκη για παραβίαση πατέντας, στην οποία είχε μηνυθεί για 500 εκατομμύρια δολάρια, όσον αφορά τη μέθοδο επικοινωνίας των controllers με την κονσόλα. Η αγωγή κατατέθηκε το 2017 από τη Genuine Enabling Technology (GET), η οποία ισχυρίστηκε ότι η Sony είχε παραβιάσει την πατέντα της στον τρόπο με τον οποίο τα χειριστήρια και οι κονσόλες της συνδέονται μεταξύ τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει το GamesIndustry.biz, Περιφρειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε υπέρ της Sony.

Ένα από τα κύρια σημεία του κατηγορητηρίου της GET ήταν ότι οι κονσόλες και τα χειριστήρια PlayStation εκπέμπουν ταυτόχρονα ένα σήμα χαμηλής, μεταβλητής συχνότητας για τις εντολές μέσω των πλήκτρων και ένα σήμα υψηλότερης συχνότητας για την τις εντολές κίνησης μέσω των χειριστηρίων.


Σύμφωνα με τη GET, καμία συσκευή δεν μπορούσε να λάβει και τα δύο σήματα ταυτόχρονα έως ότου η ευρεσιτεχνία της έδωσε τη λύση.

Το επιχείρημα της Sony ήταν ότι η GET απέτυχε να αποδείξει ότι κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο στα χειριστήριά της ήταν "δομικά ισοδύναμο" με τα διαγράμματα στην πατέντα της GET.

Ο δικαστής συμφώνησε, λέγοντας πως η GET απέτυχε να προσκομίσει αποδείξεις και αποφάσισε υπερ της Sony, τονίζοντας πως δεν υπάρχει παραβίαση πατέντας και η υπόθεση έκλεισε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*