Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: To Spyro 4 είναι το game που ετοιμάζει η Toys For Bob για την Microsoft

*
Η σειρά Spyro επιστρέφει και το Spyro 4 ίσως ανακοινωθεί σύντομα από την Toys For Bob. Αυτήν την πληροφορία μετέδωσε ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς περιεχομένου για τις σειρές Spyro και Crash, ο Καναδός Guy Eh. Ο ίδιος αναφέρει σε πρόσφατο video του πως το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές συζητήσεις με στελέχη της βιομηχανίας και πάντα άκουγε φήμες για το Spyro 4.

Στις 20 Μαρτίου πέταξε για τη Βοστώνη και το PAX East και έκανε και εκεί κάποιες σχετικές συζητήσεις που επιβεβαίωναν όσες πληροφορίες είχε συλλέξει. Όπως φαίνεται το Spyro 4 έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται από τον Ιανουάριο του 2024 και είναι το παιχνίδι που διέρρευσε πρόσφατα πως έχει ξεκινήσει να φτιάχνει το studio για την Microsoft.


Μένει να δούμε αν όλα τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν, αλλά και το πως θα χειριστεί η Microsoft τον τίτλο, μιας και η Toys For Bob αποχώρησε από το σχήμα της Activision Blizzard και είναι πλέον αυτόνομη, άρα δεν «ανήκει» στην εταιρεία του Redmond.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*