Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch 2: Με 12 GB LPDDR5X RAM ίσως προσφέρει πιο ποιοτικά textures σε σχέση με το Xbox Series S (video)

Το φημολογούμενο Nintendo Switch 2 με 12 GB LPDDR5X RAM θα μπορούσε να προσφέρει textures καλύτερης ποιότητας σε σχέση με το Xbox Series S και να ξεπεράσει αρκετά από τα θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα γραφικών στον προκάτοχό του. Τα παραπάνω βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας νέας ανάλυσης του Digital Foundry και εφόσον επιβεβαιώθούν τα 12 GB LPDDR5X RAM θα μιλάμε για μια σημαντική αναβάθμιση. Ακόμα και αν η μνήμη δεν τρέχει στο 100% των δυνατοτήτων της, θα έχει αρκετό bandwidth για τον επεξεργαστή, οπότε τα multiplatform games δεν θα χρειάζεται να κάνουν τόσο πολλούς συμβιβασμούς, με δεδομένο το γεγονός ότι το Xbox Series S έχει 10 GB RAM. Επιπλέον, με τα 12 GB RAM το σύστημα θα μπορεί να κάνει upscale σε "αποδεκτές" για τα σημερινά δεδομένα αναλύσεις χρησιμοποιώντας το NVIDIA DLSS, που καταναλώνει μνήμη, μιας και η ποιότητα των textures πρέπει να έχει την ίδια ποιότητα με την πηγή του σήματος για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*