Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι περισσότεροι προγραμματιστές της CD Projekt εργάζονται ήδη πάνω στην ανάπτυξη του The Witcher 4

*
Τη στιγμή αυτή, τα 2/3 του εργατικού δυναμικού της CD Projekt εργάζονται πάνω στην ανάπτυξη του επόμενου The Witcher, με κωδική ονομασία Polaris.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έγιναν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, η ομάδα ανάπτυξης του project Polaris απαρτίζεται από 403 άτομα στο σύνολο. Ο CEO της εταιρείας, Michał Nowakowski, είπε πως ο αριθμός των εργαζομένων που ασχολούνται με την τελευταία κυκλοφορία της εταιρείας, το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, έχει πλέον μειωθεί στα 17 άτομα και όλοι οι υπόλοιποι έχουν κατανεμηθεί σε άλλα projects. Ο Nowakowski συμπλήρωσε πως αυτός είναι ο στόχος της CD Projekt, ώστε να περάσει στην τελική ευθεία για την ανάπτυξη του επόμενου The Witcher, μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.


O Adam Badowski δήλωσε πως ελπίζει η ανάπτυξη του τίτλου να ξεκινήσει φέτος, την ίδια στιγμή που το spin-off της σειράς με τίτλο Project Sirius βρίσκεται και αυτό στο στάδιο της ανάπτυξης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*