Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Perfect Dark θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με Insider

*
Μετά την απόφαση του Xbox να βάλει λουκέτο στις Arkane Austin, Tango Gameworks, Alpha Dog Games και να συγχωνεύσει τη Roundhouse Studios με τη ZeniMax Online, ήρθε και η φήμη από πλευράς του Jeff Grubb ότι το reboot του Perfect Dark δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο, κάτι που δημιούργησε μια πιο ζοφερή κατάσταση για τους fans του Xbox.

Όμως, ο insider Nate the Hate δεν συμφωνεί με όσα είπε ο Grubb και κατά τη διάρκεια του πρόσφατου DirectXbox στο Spawncast σημείωσε: "Εάν δεν εμφανιστεί τον επόμενο μήνα, νομίζω ότι θα μπορούσατε να αρχίσετε να συζητάτε για το τι συμβαίνει με το παιχνίδι, αλλά δεν θα έμπαινα σε μια κατάσταση πανικού μέχρι το τέλος του έτους. Εάν περάσει ολόκληρο το έτος χωρίς να δούμε το Perfect Dark σε οποιαδήποτε μορφή, τότε νομίζω ότι πρέπει να προκύψει αυτή η ανησυχητική συζήτηση, αλλά τώρα, αναμένω ότι θα δούμε το Perfect Dark τον επόμενο μήνα και ότι ορισμένες από τις πιο πρόσφατες φήμες ίσως να ήταν πληροφορίες που πλέον δεν ισχύουν . Άκουσα πράγματα αυτή την εβδομάδα ότι το Perfect Dark δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση."




Ο ίδιος ο Grubb, πάντως, φάνηκε να μαζεύει κάπως την πρόσφατη διαρροή του, μιας και σημείωσε πως η πληροφορία που είχε ήταν η αίσθηση ενός από τους developers.



Μένει να δούμε αν το Perfect Dark εμφανιστεί στο Xbox Games Showcase στις 9 Ιουνίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*