Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε η διάρκεια του Furiosa: Α Mad Max Saga, γίνεται η μεγαλύτερη ταινία του σύμπαντος του Mad Max

*
Η ταινία “Furiosa: A Mad Max Saga” πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα και πλέον μαθαίνουμε τη διάρκειά της.

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο tweet από τον insider του Twitter «Cryptic4KQual», η τελική διάρκεια του Furiosa έχει οριστεί στις 2 ώρες και 28 λεπτά. Αυτό θα καταστήσει την επερχόμενη ταινία prequel τη μεγαλύτερη σε διάρκεια στο franchise του Mad Max, ξεπερνώντας το Mad Max: Fury Road, το οποίο είχε διάρκεια δύο ωρών.


Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Anya Taylor-Joy, η οποία υποδύεται τον ομώνυμο χαρακτήρα της ταινίας. Δίπλα της, στο “Furiosa: A Mad Max Saga” πρωταγωνιστούν επίσης οι Christopher Hemsworth, Tom Burke, Alyla Browne, Quaden Bayles, Daniel Webber και Lachy Hulme. Επιπλέον, οι πρωταγωνιστές του “Mad Max: Fury Road” Nathan Jones και Angus Sampson επανέρχονται στους ρόλους τους ως Rictus Erectus και The Organic Mechanic, αντίστοιχα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*