Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έχουμε την πρώτη γεύση από το Megalopolis του Francis Ford Coppola

*
Το Vanity Fair αποκάλυψε την πρώτη ματιά στο Megalopolis, το επερχόμενο έπος επιστημονικής φαντασίας και έργο ζωής του βραβευμένου με Όσκαρ Francis Ford Coppola.

Στην εικόνα εμφανίζεται ο Adam Driver ως Caesar, «ο ιδεαλιστής αρχιτέκτονας και καλλιτέχνης που σχεδιάζει την ανοικοδόμηση μιας πόλης που έχει πέσει σε ερείπια». Πίσω από τον Driver στέκεται η Nathalie Emmanuel ως Julia Cicero, η «διάσημη κόρη της νέμεσής του, ενός διεφθαρμένου δημάρχου (Giancarlo Esposito), στον οποίο αρέσει το δημοτικό του ‘βασίλειο’ όπως ακριβώς είναι». Η Τζούλια βρίσκεται ανάμεσα στην αφοσίωσή της στον πατέρα της και την αγάπη της για τον Καίσαρα.


Στο γεμάτο αστέρια κάστ του Megalopolis πρωταγωνιστούν επίσης οι Aubrey Plaza, Jon Voight, Dustin Hoffman, Shia LaBeouf, Laurence Fishburne, Grace VanderWaal, Kathryn Hunter, James Remar, Talia Shire και Jason Schwartzman. Η Shire είναι η κόρη του Coppola, ενώ ο Schwartzman είναι ανιψιός του Coppola.

«Στην πραγματικότητα δεν δούλευα πάνω σε αυτό το σενάριο για 40 χρόνια, όπως συχνά βλέπω να γράφεται, αλλά μάλλον μάζευα σημειώσεις και αποκόμματα για ένα λεύκωμα με πράγματα που έβρισκα ενδιαφέροντα για κάποιο μελλοντικό σενάριο, ή παραδείγματα πολιτικών γελοιογραφιών ή διάφορα ιστορικά θέματα», ανέφερε ο Coppola σε δήλωσή του στο Vanity Fair. «Τελικά, μετά από πολύ χρόνο, κατέληξα στην ιδέα ενός ρωμαϊκού έπους. Και αργότερα, ενός ρωμαϊκού τύπου έπους που διαδραματίζεται στη σύγχρονη Αμερική, οπότε πραγματικά άρχισα να γράφω αυτό το σενάριο, κατά διαστήματα, τα τελευταία δώδεκα χρόνια περίπου».

Ο Coppola, ο οποίος χρηματοδότησε μόνος του τον προϋπολογισμό των 120 εκατομμυρίων δολαρίων, εξακολουθεί να αναζητά διανομέα. Ο Coppola πρόβαλε το Megalopolis τον περασμένο μήνα, με την παρουσία εκπροσώπων μεγάλων στούντιο. Ωστόσο, οι αντιδράσεις για την ταινία ήταν διχαστικές, με έναν διανομέα να λέει: «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να τοποθετηθεί στην αγορά αυτή η ταινία».

Η Coppola θα προσπαθήσει να βρει εταιρεία διανομής στην παγκόσμια πρεμιέρα του Megalopolis στο Φεστιβάλ των Καννών.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*