Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Good Times: Έρχεται στο Netflix το reboot της σειράς που αγαπήθηκε στα '70s (trailer)

Το Netflix αποκάλυψε το trailer της σειράς κινουμένων σχεδίων Good Times, που είναι η μοντέρνα εκδοχή της ομώνυμης βραβευμένης παραγωγής του Norman Lear η οποία προβλήθηκε τη δεκαετία του 1970. Θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 12 Απριλίου 2024.

Στο voice cast μετέχουν οι: J.B. Smoove ως Reggie Evans, Yvette Nicole Brown ως Beverly Evans, Jay Pharoah ως Junior Evans, Rashida “Sheedz” Olayiwola και Wanda Sykes.


"Σε αυτό το reboot θα συναντήσετε την τελευταία γενιά της οικογένειας Evans, τον οδηγό ταξί, Reggie και τη σύζυγό του, την πάντα φιλόδοξη Beverly, να προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα από τα τελευταία εναπομείναντα στεγαστικά projects στο Σικάγο μαζί με τον έφηβο καλλιτέχνη γιο τους, τον Junior, την ακτιβίστρια κόρη τους, Grey και τον μικρότερο γιό τους, τον Dalvin. Αποδεικνύεται ότι όσο περισσότερο αλλάζουν τα πράγματα τόσο περισσότερο παραμένουν ίδια και το να κρατάς το κεφάλι σου πάνω από το νερό σε ένα σύστημα με το γόνατο στο λαιμό σου είναι τόσο δύσκολο όσο ποτέ. Το μόνο πράγμα πιο σκληρό από τη ζωή είναι η αγάπη, αλλά σε αυτή την οικογένεια, υπάρχει πολύ περισσότερη από όση μπορεί να θεωρηθεί ως αρκετή".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*