Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Mayor of Kingstown με τον Jeremy Renner ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν

*
Το Paramount+ ανακοίνωσε τρίτη σεζόν για τη σειρά Mayor of Kingstown με πρωταγωνιστή τον Jeremy Renner. Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter, το πράσινο φως για τον νέο κύκλο επεισοδίων του show έχει δοθεί εδώ και μήνες, όμως η σχετική ανακοίνωση καθυστέρησε λόγω της ανάρρωσης του Renner από ένα ατύχημα που είχε την πρωτοχρονιά του 2023.

Πρωταγωνιστές στο Mayor of Kingstown είναι τα μέλη της οικογένειας κτηματομεσιτών McLusky, σε μια περιοχή όπου η μόνη επικερδής βιομηχανία, είναι αυτή των σωφρονιστικών ιδρυμάτων. Η ιστορία της σειράς πραγματεύεται τον συστημικό ρατσισμό, τη διαφθορά και την ανισότητα μεταξύ κοινωνικών τάξεων.

Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε στις 15 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 19 Μαρτίου 2023. Στο καστ της συμπεριλαμβάνονται οι Dianne Wiest, Taylor Handley, Kyle Chandler, Hugh Dillon, Emma Laird και Aidan Gillen. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Taylor Sheridan, Hugh Dillon, Jeremy Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari και Michael Friedman.


Τα επόμενα επεισόδια του Mayor of Kingstown αναμένονται το 2025.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*