Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jensen Ackles θα εμφανιστεί σε ρόλο guest στη σειρά Tracker

*
Ο ηθοποιός των Supernatural και The Boys, Jensen Ackles, θα συμμετάσχει στη δραματική σειρά Tracker του CBS. Στο Instagram, ο πρωταγωνιστής της σειράς Justin Hartley, ο οποίος υποδύεται τον Colter Shaw, ανακοίνωσε ότι ο Ackles θα υποδυθεί τον αποξενωμένο μεγαλύτερο αδελφό του χαρακτήρα του που ονομάζεται Russell.

Ο Ackles θα κάνει το ντεμπούτο του στο Tracker στο επεισόδιο της σειράς στις 12 Μαΐου. Ενώ και οι δύο ηθοποιοί έχουν πρωταγωνιστήσει στο Smallville του CW, το Tracker σηματοδοτεί την πρώτη φορά που συνεργάζονται. Σύμφωνα με το TVLine, ο Ackles θα είναι guest star στο προτελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, με τίτλο “Off the Books”.


«Ο Colter αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον αποξενωμένο αδελφό του, Russell, ο οποίος ζητά τη βοήθειά του για να εντοπίσει έναν πρώην φίλο του από το στρατό, ο οποίος έχει εξαφανιστεί μετά από αρκετές εβδομάδες παρανοϊκής συμπεριφοράς. Η έρευνα οδηγεί τα αδέρφια στον κόσμο των αποστολών των Ειδικών Δυνάμεων, των σκοτεινών παραστρατριωτικών προγραμμάτων και των θεωριών συνωμοσίας, ενώ παράλληλα έρχονται αντιμέτωποι με το παρελθόν της οικογένειάς τους», αναφέρει η σύνοψη του επεισοδίου.

Με εντυπωσιακές επιδόσεις στην τηλεθέαση, ήτοι 30 εκατομμύρια τηλεθεατές πολλαπλών πλατφορμών κατά την πρώτη εβδομάδα προβολής της, το CBS ανανέωσε αμέσως τη σειρά Tracker για τη δεύτερη σεζόν.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Jeffery Deaver The Never Game, η σύνοψη του Tracker έχει ως εξής: «Η σειρά ακολουθεί τον Colter Shaw, έναν μοναχικό λύκο, ειδικό σε θέματα επιβίωσης στη φύση, που περιπλανιέται στη χώρα ως κυνηγός κεφαλών, χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες ικανότητές του στην ανίχνευση για να βοηθήσει ιδιώτες και τις αστυνομικές αρχές να λύσουν κάθε είδους μυστήρια, ενώ παράλληλα παλεύει με τη δική του κατακερματισμένη οικογένεια».

Εκτός από πρωταγωνιστής, ο Hartley είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός της σειράς μαζί με τους Ken Olin, Elwood Reid και Ben Winters. Στο “Tracker” πρωταγωνιστούν επίσης οι Robin Weigert, Abby McEnany, Eric Graise και Fiona Rene.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Hartley (@justinhartley)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*