Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 30 κόκκαλα έσπασε στο ατύχημα που είχε ο Jeremy Renner

*
Ο Jeremy Renner αποκάλυψε ότι έσπασε περισσότερα από 30 κόκκαλα στο ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά.

"Οι πρωινές προπονήσεις, οι αποφάσεις όλα άλλαξαν τη συγκεκριμένη Πρωτοχρονιά", έγραψε ο πρωταγωνιστής του «Mayor of Kingstown» σε μια ανάρτηση στο Instagram. "Ξεγεννήθηκα μέσα από την τραγωδία για ολόκληρη την οικογένειά μου και γρήγορα επικεντρώθηκα στην αγάπη τους".


Τα παραπάνω συνοδεύτηκαν από μια φωτογραφία του ηθοποιού, που τον δείχνει ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι σαν του νοσοκομείο στο σπίτι του, ενώ ένας γιατρός τον βοηθάει να τεντωσει το πόδι του.

"Θέλω να τους ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ για τα μηνύματά τους και το ενδιαφέρον τους για την οικογένειά μου και εμένα", συνέχισε στην ανάρτηση, η οποία γρήγορα συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο likes. "Πολύ αγάπη και εκτίμηση σε όλους σας. Αυτά τα 30 συν σπασμένα κόκαλα θα επανορθωθούν, θα γίνουν πιο δυνατά, όπως βαθαίνει η αγάπη και ο δεσμός με την οικογένεια και τους φίλους".
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeremy Renner (@jeremyrenner)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*