Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάτησε ξανά στα πόδια του ο Jeremy Renner μετά το σοβαρό ατύχημα (video)

*
Ο ηθοποιός Jeremy Renner ανάρτησε ένα νέο video που δείχνει πως περπατάει για πρώτη φορά μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε τον Ιανουάριο. Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια τον δείχνει σε έναν θάλαμο αντιβαρύτητας.

Ο Renner τραυματίστηκε σοβαρά την Πρωτοχρονιά στο Reno της Nevada, αφού καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό που χρησιμοποιούσε. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της Nevada, προσπαθούσε να προστατεύσει τον ανιψιό του, όταν το εκχιονιστικό γλίστρησε προς το μέρος.


Ο Renner, ο οποίος υποδύεται το Hawkeye στο franchise της Marvel και αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στη σειρά Mayor of Kingstown, υπέστη αμβλύ τραύμα στο στήθος και χρειάστηκε δύο χειρουργικές επεμβάσεις, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του, και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου. Aργότερα, αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έσπασε περισσότερα από 30 οστά στο ατύχημα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*