Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλες οι ανακοινώσεις του PS4 Launch Event

Η σημερινή ημέρα είναι σίγουρα μεγάλη και θα μπει στα ημερολόγια όλων, αφού από τις 15 Νοεμβρίου ξεκινάει και επίσημα η πορεία της νέας γενιάς hardware στη βιομηχανία του gaming. Η Sony αποφάσισε να γιορτάσει το λανσάρισμα του PlayStation 4 στην αγορά της Αμερικής (αρχικά) με ένα ειδικό event, στο οποίο και παρουσίασε ορισμένες ενδιαφέρουσες εξελίξεις όσον αφορά στο νέο της σύστημα και τα first/third party games που θα το συνοδεύσουν. Ας δούμε αναλυτικά τα όσα αποκαλύφθηκαν.



Η Naught Dog άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της για το νέο μέρος της σειράς Uncharted, το οποίο βρίσκεται σε ανάπτυξη για το PlayStation 4. Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός teaser video, το οποίο απλά μας ταξιδεύει πάνω από ένα χάρτη και μια ανδρική φωνή υπόσχεται εκδίκηση για τα «15 χαμένα χρόνια». Το studio υποσχέθηκε μεγάλα βήματα όσον αφορά στο gameplay και στην οπτική απόδοση της δράσης. Μένει να δούμε πλέον μόνο αν έχουμε να κάνουμε με το Uncharted 4 ή αν το studio θα αποφασίσει να κινηθεί διαφορετικά σε πρώτο στάδιο για τη νέα κονσόλα. Το teaser που αποκαλύφθηκε ακολουθεί:



Όσον αφορά στο InFamous: Second Son, η Sony ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του event πως ο τίτλος της Sucker Punch θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου του 2014, ενώ αποκάλυψε και ένα νέο trailer, το οποίο και αποκαλύπτει την τελευταία δύναμη του Delsin, το Neon. Χάρη σε αυτό μπορεί να ταξιδεύει ταχύτερα στο Seattle.



Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι λίγη ώρα πριν την έναρξη του event εμφανίστηκε και ένα direct gameplay video διάρκειας πέντε λεπτών που μας δίνει μια ξεκάθαρη γεύση για το τι πρόκειται να περιμένουμε στη νέα παραγωγή.



Επόμενη στάση στην παρουσίαση ήταν το The Last of Us της Naughty Dog, η οποία και παρουσίασε για πρώτη φορά ένα trailer με τίτλο Left Behind για τη φετινή της παραγωγή. Σε αυτό παρουσιάζονται Ellie και Riley Abel σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον. Το Left Behind DLC η Ellie βρίσκεται σε μία στρατιωτική βάση στη ζώνη καραντίνας της Βοστώνης, λίγο πριν συναντηθεί με τον Joel για να ακολουθήσουν τα γεγονότα της κεντρικής καμπάνιας. Ο creative director του studio Neil Druckmann άφησε βέβαια να εννοηθεί πως η ομάδα έχει αρχίσει ήδη τις προεργασίες στα του PS4, αφού σημείωσε πως «εργαζόμαστε πάνω σε κάποιες ιδέες, αλλά δεν έχουν παρθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις για το επόμενο game». Το Left Behind DLC αναμένεται μέσα στο 2014 για το PS3.



O Hideo Kojima μας προετοίμαζε μέρες για τις ανακοινώσεις του PlayStation 4 launch event και δεν άργησε να αποκαλύψει αποκλειστικό περιεχόμενο για το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes στο PlayStation 4. Σε αυτή την Deja Vu αποστολή, οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν ως Solid Snake του Metal Gear Solid και ο δημιουργός χαρακτήρισε αυτό το κομμάτι ως μια ευκαιρία για να δουν όλοι τι έχει αλλάξει αυτά τα 15 χρόνια. Η αποστολή θα είναι rendered στα original μοντέλα με το χαμηλό αριθμό πολυγώνων, όπως ακριβώς φαίνονταν και στο Metal Gear Solid του PSone. Το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes θα κυκλοφορήσει σε PlayStation και Xbox formats και θα λειτουργήσει ως πρόλογος για το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain.



Η Sony παρουσίασε και το TowerFall, ένα multiplayer combat arena game για το PlayStation 4. Η έκδοση για το σύστημα της Sony θα κυκλοφορήσει με 50 νέες αποστολές και αρκετά νέα modes. Πρόκειται για ένα game που εμφανίστηκε στο Ouya και τα πήγε αρκετά καλά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο δημιουργός του Matt Thorson, ενώ αναμένεται και για PC τον Ιανουάριο.



Τελευταία ανακοίνωση του PlayStation 4 Launch Event ήταν αυτή της Bungie για το Destiny, το οποίο και θα εμφανιστεί σε beta φάση πρώτα στα PlayStation 3 και PlayStation 4. Η διάρκεια της αποκλειστικότητας αυτής δεν προσδιορίστηκε, ωστόσο πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση από πλευράς ιαπωνικής εταιρείας. Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε και ένα νέο trailer που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια του άρθρου.




Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
16 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Shepard
    • Respect απλα! Το lineup δειχνει πολυ δυνατο.
      Τεραστια υποθεση το time exclusive με το Destiny... ενας τιτλος σταθμος πιστευω.

      Υπεροχα νεα και σωστο timing για να δωσει ακομα μεγαλυτερη ωθηση στις πωλησεις.

    • Fitsou
    • Guys ειμαστε προ των πυλων πριν βγουν τα δυο συστηματα, μηπως ηρθε η ωρα για ενα συγκριτικο τεστ; οχι τοσο στο Hardware κομματι αλλα στο τι μπορει να κανει η καθε μηχανη. πολλα εχουν πει και εχουν αλλαξει απο τοτε που πρωτο ανακοινωθηκαν οι μηχανες και απο τα δυο στρατοπεδα. μηπως να τα συγκεντρονατε ολα σε ενα post για να δουμε ολα τα υπερ και τα κατα πριν την επιλογη;

    • nkav64
    • Αυτό θα είναι δόκιμο μόνο όταν τα παιδιά έχουν και τις δύο κονσόλες στα χέρια τους με περασμένα όλα τα updates ως τότε...με τα νέα που έρχονται κάθε μέρα για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει κάθε κονσόλα, κάτι τέτοιο είναι μάλλον πρώιμο για την ώρα.
      Όσο για το άρθρο, στον τομέα των games, όπου εκεί είναι το κύριο ενδιαφέρον φαίνεται ότι η δουλεία είναι πολύ καλή...Πολύ καλή η κίνηση με το Uncharted, ελπίζω μόνο να κινηθεί στα γνωστά πλαίσια. Πιστεύω επίσης σύντομα θα δούμε και ένα νέο God of War, με την ελπίδα να μην είναι αρπαχτή όπως το Ascension και το 3.

    • kakoskm
    • Σε σύγκριση με άλλα launch. και το PS4 και το ΧΒ1 δείχνουν να ξεκινούν δυνατά. Λίγη υπομονή ακόμα για Ελλάδα.

    • Fonis
    • Αν δεν κάνω λάθος ο Yoshida, ανακοίνωσε ότι τελικά το PS4 θα μπορεί να αναπαράγει CD και MP3 !
      Ξέρετε κάτι ?

    • Sephiroth
    • http://www.enternity.gr/Article/PS4-%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-MP3-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-CDs/20037.html

    • mousou12
    • Συγνωμη για τα greeklish και εμενα μου φανηκε ασχημο
      Λεγαμε εχθες για τα παιχνιδια της naughty dog και σημερα
      Ειχαμε και για τα δυο
      Απλα δυο ερωτησεις θελω να κανω
      Θελω να πιστευω πως το uncharted θα εχει παλι τον drake !
      Όπως και δεν ξερω αλλα ξενερωσα λιγο που δεν θα εχει joel
      To last of us..το θεωρω μεγαλο χαρτι για την συνεχεια του τιτλου
      Αλλα οπως παντα πιστευω πως η naughty dog παντα κανει παπαδες οποτε
      Περιμενουμε...

    • paparazzi1984
    • Pediaa pira Kai emina me stoma anixto telika ine polligamato play 4 Kai pexnidia pu pira ine FIFA , assasing ,NBA knack , Killzone , need for speed alla na sas po ena pragma mono to need for speed den kani egatastasi olla ta alla pexnidia pu evala sto mixanima Mou olla kanane :)

    • ShrinkShady
    • Φτωχό το lineup και αναμενόμενο, θα έλεγα, τουλάχιστον προς το παρόν
      Παρόλα αυτά, φίλτατε Παύλο θα σε μαλώσω, γιατί το WiiU next gen είναι, οπότε η νέα γενιά έχει ήδη ξεκινήσει ένα χρόνο πριν..

    • Sifs
    • @mysterious,και γω το περιμένω.
      Θα είναι λέει αποκλειστικό για κάποιο διάστημα...Για να δούμε..

*