Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα ένα ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών στο Steam

Σύμφωνα με την σελίδα στατιστικών του Steam, η δημοφιλής πλατφόρμα της Valve κατάφερε να πετύχει –μέσα σε λίγες μέρες- ακόμα ένα ρεκόρ ταυτόχρονης παρουσίας χρηστών. Πιο συγκεκριμένα, στις 28 Δεκεμβρίου το Steam κατάφερε να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 8.357.541 χρήστες, ενώ, την 1η Ιανουαρίου, συνδέθηκαν –ταυτόχρονα- 8,466,441 χρήστες!



Τέλος, στην κορυφή της λίστα των δημοφιλέστερων τίτλων για τη συγκεκριμένη μέρα βρίσκονται τα DOTA 2, Counter Strike: GO, Team Fortress 2, Football Manager 15, Skyrim.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lostaddict1
    • Άμα δεν λιώσουμε τώρα τις γιορτές, πότε θα το κάνουμε; :P

      Πάντως το βρίσκω λογικότατο το steam να γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές. Ειδικά με τις τιμές που βρίσκεις τα παιχνίδια, όχι μόνο από το steam αλλά και από αλλού...

      Ας βλέπουν αυτά τα νούμερα οι εταιρίες και να σταματήσουν να έχουν το PC σε δεύτερη μοίρα και να πιπιλάνε την καραμέλα της πειρατείας...

    • Shepard
    • Το μεγάλο στοίχημα για το 2015 είναι αν θα καταφέρουν να γίνουν mainstream οι κονσόλες με Steam... τα machines ντε. ;)

      Με νέες προωθήσεις από Nvidia/ATI και Intel μεσα στο 2015 αλλά με κυριότερο συστατικό στην φόρμουλα την έλευση των Windows 10 με Direct X 12, θα δούμε ωραία πραματάκια.
      Ισως θα πρέπει να περιμένουμε το 2016 για να υλοποιηθεί το όραμα της MS, αλλά σίγουρα το 2015 θα είναι μια μεγάλη στροφή για την gaming κοινότητα. (4Κ gaming & Oculus -like virtual reality glasses)

      Για την υπηρεσία που λέγεται Steam να ευχηθώ και εις ανώτερα αφού μας δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνουμε χιλιάδες παιχνίδια με εύκολο και ΦΘΗΝΟ τρόπο.

*