Τελικά οι φήμες που ήθελαν το God of War να αποκτά ακόμα μια συλλογή επιβεβαιώθηκαν. Ανακοινώθηκε, λοιπόν, το God of War Saga Collection το οποίο θα κυκλοφορήσει μαζί με ακόμα δύο συλλογές, του inFamous και του Ratchet & Clank, στις 28 Αυγούστου. Το God of War Saga Collection θα περιλαμβάνει τα τρία βασικά παιχνίδια της σειράς, μαζί με τα God of War: Chains Of Olympus και God of War: Ghost of Sparta. Όλα τα παιχνίδια έχουν γίνει remastered ώστε να υποστηρίζουν υψηλή ευκρίνεια, ενώ όσοι την αγοράσουν θα αποκτήσουν πρόσβαση δωρεάν για έναν μήνα στην υπηρεσία του PS Plus. Η συλλογή του inFamous θα περιλαμβάνει τα inFamous, inFamous 2 και inFamous: Festival of Blood, μαζί με extra αποστολές, νέες εμφανίσεις και δυνάμεις για το χαρακτήρα μας.

Η τιμή για την Ευρωπαϊκή αγορά δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά στη Βόρεια Αμερική οι συλλογές θα κοστίζουν $29.99.
H Konami ξεκινάει νομικές ενέργειες για αυτούς που διέρρευσαν τον πηγαίο κώδικα του Metal Gear Solid 2
εχυσα πανω μου την γρανιτα....
τρελο άρμεγμα!!!
καλο πακετακι αλλα στην περιπτωση του gow μιλαμε για milking πραγματι. βγηκε ενα collection με το 1&2. μετα ενα ενα collection με τους τιτλους του psp, τωρα βγαινει collection με τα παραπανω + το gow 3... να υποθεσω οτι θα βγει κι αλλο collection το οποιο θα περιλαμβανει και το ascension?
@Lion οχι δεν ειναι , εγω δεν εχω κανενα τιτλο gow οποτε θα παρω αυτο.
Άρμεγμα για ποιο λόγο; Ζήτησαν από κανέναν παραπάνω λεφτά; Ή μήπως βγαίνουν κάθε χρόνο; Δεν έχω όλοι GOW και η τιμή είναι πολύ καλή. Λογικά Ευρώπη κάπου εκεί θα είναι. Παραπάνω αποστολές στo infamous? Δηλαδή;
ποσα πακετα GOW εχουν βγει βρε παιδια !! να κατσουμε να τα μετρησουμε ... δεν λεω τον μονο που συμφαιρει ειναι εκεινων που δεν εχει κανεναν τιτλο σκεφτητε και τον αλλον που εχει παρει τα 2 πρωτα πακετα....
Εξαιρετική τιμή για το συγκεκριμένο bundle. I'll buy it.
εχω τα τρια για ps3....οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω...:) ..αν και μάρεσε το εξώφυλλο
Για κάποιον που δεν έχει τους τίτλους... μια χαρά!
Άρμεγμα μάλλον δε το λες, γιατί αυτοί που έχουν τους τίτλους δεν "πιέζονται" με κάποιο τρόπο να πάρουν και αυτό. Ίσως για τους συλλέκτες μόνο. Για τους υπόλοιπους είναι μια ακόμα επιλογή αν έχουν ελλείψεις... Από τη στιγμή που η τιμή είναι καλή, είναι ΟΚ για μένα.
Μάλλον θα με βολέψει για αγορά από τη στιγμή που έχω μόνο το GOW3 και έτσι με 30€ θα μπορέσω να αγοράσω 4 παλιότερους τίτλους.
Ο LIONHEART λεει τεοια συλλογη αρμεγμα και εχει στο προφιλ του αγαπημενα games Halo, Call of duty, και φυσικα χβοχ id
O bahamut zero λεει τετοια συλλογη αρμεγμα ενω για τα Mario που βγαινουν σε ολες τις πλατφορμες τις νιτεντο επι 2 (τελευταια Ε3) ''λεει τα θελω ολα''
Εγω λεω, τυχεροι οσοι δεν εχουν τετοια κορυφαια games ολα σε ενα πακετο σε φθηνη τιμη , οσοι δεν καταφεραν να παρουν ps3 και παρουν τωρα θα βρουν μπροστα τους ενα θυσαυρο διαφορετικων games συμμαζεμμενα και φθηνα,
Άρμεγμα θα ήταν αν διέθεταν κάθε ένα από τα 5 παιχνίδια ξεχωριστά στην τιμή των 20 με 30 ευρώ, ανάλογα με την παλαιότητα, κάτι που πολλές εταιρείες δε θα δίσταζαν να κάνουν. Τώρα μιλάμε για 5 παιχνίδια πάρα πολύ υψηλής ποιότητας στην τιμή των 30 ευρώ (6 ευρώ το ένα!) και μάλιστα με τις βελτιωμένες εκδόσεις των παλαιών. Είναι μια κίνηση που είναι πιο σημαντική από όσο φαίνεται, κυρίως από τιμολογιακής άποψης και μακάρι να βρει κι άλλους μιμητές.
ΠΑιδια με τη λογικη σας οτι καποιος που εχει παρει τα προηγουμενα πακετα η εστω τα περισσοτερα απο τα 5 παιχνιδια του πακετου τον εξαπατησαν, πραγματι τι να πω. Να βγουν δηλαδη οι πρωτοι κατοχοι ps3 και να πουν γιατι τωρα βγηκε το σλιμ και γιατι εγω εσκασα 6 κατοσταρικα. Η ακομη πιο απλα καποιος δεν εχει νοημα να παρει τη νεα gforce αφου σε 1 χρονο θα βγει μια πολυ ανωτερη στα ιδια λεφτα.
Ξερετε τι εχετε κερδισει σε σχεση με αυτους που θα τα παρουν τωρα? Την χρονικη στιγμη που τα πηρατε. Τα χετε ηδη τερματισει και τωρα στη λιστα σας υπαρχουν αλλα, πιο νεα παιχνιδια. Επιπλεον η τιμη με psn plus για 1 μηνα ειναι εξαιρετικη ακομη κι αν σας λειπει 1 η 2 παιχνιδια απο τη συλλογη. ΚΑι πουλατε αυτα που ηδη εχετε. Το πακετο ειναι εξαιρετικο και καλο νεο για ολους τους gamers.
Τελος φιλε ABTR το Μαριο απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει αρμεγμα. Ειναι ενας διαχρονικος ηρωας και οι περιπετειες του ειναι ολες που διαφορετικες μεταξυ τους αλλα παντα ΑΑΑ. Καθε γενια θα χει να θυμαται και τα δικα της Μαριο.