Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε to Samsung Galaxy Mini 2

Αυτή την εποχή οι ανεπίσημες αποκαλύψεις κινητών τηλεφώνων φαίνεται πως είναι της μόδας. Έτσι λοιπόν το γαϊτανάκι συνεχίζεται με την Samsung, η οποία επέτρεψε να διαρρεύσει το όχι και τόσο τεχνολογικά εξελιγμένο Mini. Μερικά από τα specs που αφέθηκαν να διαρρεύσουν είναι ότι το τηλέφωνο θα έχει οθόνη 3.3 ιντσών με ανάλυση  480x320 και θα τρέχει το Android Gingerbread με επεξεργαστή των 800 MHz.



Δυστυχώς με αυτόν τον επεξεργαστή δε θα υποστηρίζει Adobe Flash. Θα υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς πληροφοριών HSDPA έως 7.2 Μbps και θα είναι εξοπλισμένο με κάμερα 3MP και αποθηκευτικό χώρο 3GB. Το τηλέφωνο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο τέλος του τρέχοντα μήνα και είναι σίγουρο πως και αυτό θα έχει τα φώτα στραμμένα πάνω του στα MWC της Βαρκελώνης.

Οι fans του PlayStation ψάχνονται μανιωδώς γύρω από το PS5 jailbreak μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*