Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το Humble Star Wars Bundle

Το Humble Star Wars Bundle κυκλοφόρησε και προσφέρει στους αγοραστές του 9 τίτλους της δημοφιλούς σειράς, με περισσότερους να προστίθενται στο προσεχές μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, με οποιοδήποτε ποσό (από $1 και άνω) επιλέξουν οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν τα Star Wars Knights of the Old Republic, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy και Star Wars: Dark Forces. Με προσφορά άνω του μέσου όρου διατίθενται τα Republic Commando, KotOR II: The Sith Lords και Battlefront II ενώ με $12 και άνω, προσφέρονται όλα τα παραπάνω μαζί με τα The Force Unleashed I & ΙΙ, καθώς και το Empire at War Gold Pack.



Όπως κάθε φορά, έτσι και στο Humble Star Wars Bundle οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα χρήματα τους να πάνε ανάμεσα στους developers και φιλανθρωπικούς σκοπούς, με το συγκεκριμένο Bundle να υποστηρίζει το Star Wars: Force for Change και την UNICEF. May the Bundle be with you!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*