Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
Τα South Park: The Stick of Truth, Metro: Last Night και Company of Heroes 2 θα καθυστερήσουν, όπως ανακοίνωσε η εκδότρια THQ στην αναφορά της για το δεύτερο οικονομικό εξάμηνο. Ξεκινώντας με το South Park: The Stick of Truth, το παιχνίδι ορίστηκε για τις αρχές του 2014, ακόμα παραπέρα από τις 6 Μαρτίου του 2013 που ήταν μέχρι πρότινος γνωστό. Στη συνέχεια, ανακοινώθηκαν και οι αναβολές των Metro: Last Night και Company of Heroes 2, με τον πρόεδρο της THQ Jason Rubin να δηλώνει χαρακτηριστικά, "Οι τίτλοι αυτοί του τέταρτου μισού του έτους που είναι γνωστοί στον κόσμο είχα την τύχη να τους δω από κοντά και με βάση αυτά που είδα η εμπειρία μου έδειξε ότι χρειάζεται παραπάνω ανάπτυξη και βελτίωση για να είναι έτοιμα".
Ακόμα δήλωσε, "Πιστεύω ότι αν κυκλοφορούσαμε αυτούς τους τίτλους χωρίς περαιτέρω ανάπτυξη τότε αυτό θα οδηγούσε σε υποβάθμιση της ποιότητας των παιχνιδιών που προσφέρουμε. Επεκτείνοντας το χρόνο δημιουργίας τον τίτλων εξασφαλίζουμε και την οικονομική άνθηση. Αυτό είναι σημαντικό στις ημέρες που ζούμε καθώς θα κάνουμε την THQ μία μάσκα ποιότητας προς το κοινό".
Αν είναι για την ποιότητα του τίτλου... όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα! Παρτε τον χρόνο σας παιδιά! Μην γίνεται όμως Blizzard ή Polyphony!
@Shepard
Εγω λεω μην γινει Bioware... ακομα χειροτερα.