Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κερδίστε το Samsung 4Κ Monitor U28D590

H E3 αποτελεί και επίσημα παρελθόν και ήρθε η ώρα να μπούμε σε πιο καλοκαιρινό mood. Για να εγκαινιάσει τη σεζόν που για όλους σημαίνει περισσότερη ξεκούραση (και άρα περισσότερο gaming), το Enternity προσφέρει σε ένα τυχερό τη δυνατότητα να κάνει δικό του ένα Samsung UHD 4K gaming monitor αξίας 700€! Οι καταναλωτές έχουν πλέον διαθέσιμη στο σπίτι τους την τεχνολογία 4K UHD της Samsung, μέσω της νέας οθόνης UD590 UHD 28 ιντσών, η οποία προσφέρει τέσσερις φορές την ανάλυση των Full HD (FHD) οθονών και ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας. Επίσης, με χρόνο απόκρισης 1ms, η UD590 προβάλλει ταινίες, παιχνίδια και διαδικτυακό περιεχόμενο, άψογα και ομαλά, χωρίς θολά σημεία, για μια μοναδική εμπειρία θέασης. Ακόμη, προσφέρει υψηλής ποιότητας απόδοση, καθώς μπορεί να απεικονίσει 1 δισεκατομμύριο χρώματα, δηλαδή 64 φορές περισσότερα από τις κλασικές οθόνες. Διαθέτει, επίσης, δυνατότητα αναβάθμισης σε UHD, η οποία επιτρέπει τη μετατροπή περιεχομένου χαμηλής ανάλυσης σε ποιότητα εικόνας επιπέδου UHD, για πιο έντονες εικόνες. Η UD590 διαθέτει τη λειτουργία Samsung Picture in Picture (PIP) 2.0 ιδανική για multitasking, που υποστηρίζει ανάλυση σε FHD και τη λειτουργία Picture by Picture (PBP), που επιτρέπει τη σύνδεση δύο διαφορετικών Η/Υ σε μία οθόνη. Επίσης, διαθέτει λειτουργία game mode, μετατρέποντας μια σκοτεινή και θολή εικόνα σε φωτεινή και καθαρή, θύρα οθόνης και δύο υποδοχές HDMI για τη σύνδεση Η/Υ και οπτικοακουστικών συσκευών. Ειδικότερα, η UD590 μπορεί να απεικονίσει UHD περιεχόμενο από game consoles, όπως το PlayStation 4 και το Xbox One, μέσω της θύρας HDMI 1.4. και διαθετει DP 1.2.


Για να κάνετε λοιπόν δικό σας το Samsung U28D590 δεν έχετε παρά να συλλέξετε 300 πόντους (βάσει του συστήματος που περιγράφεται εδώ) μέχρι τις 20 Ιουλίου. Για να συλλέξετε πόντους με το σύστημα του Enternity θα πρέπει να συμμετέχετε ενεργά, να αφήνετε σχόλια και ακόμη μια σειρά από ενέργειες που θα βρείτε αναλυτικά στη σχετική σελίδα. Το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί με σχετική ανάρτηση τη Δευτέρα 21 Ιουλίου.

Ευχαριστούμε τα sites Diagonismos.gr, ediagonismoi, KERDISETO, Nethall, Save and win και Winthis για τη δημοσίευση του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:
- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι χρήστες που είναι μέλη στο Enternity.
- Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο Enternity, στην Samsung Hellas, καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του Enternity και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 20 Ιουλίου.
- To Enternity δε φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.
- Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές.


Καλή επιτυχία!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
143 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*