Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρουσίαση αποκλειστικά για το PC gaming στην Ε3 2015

Χάρη στο PC Gamer και την AMD, στην επερχόμενη Ε3 2015 θα λάβει χώρα για πρώτη φορά μια παρουσίαση που θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στο PC gaming. Πιο συγκεκριμένα, το PC Gaming Show θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στο Belasco Theater (Λος Άντζελες) και θα μεταδοθεί μέσω livestream στο Twitch. Το event θα περιλαμβάνει ομιλίες από εκπροσώπους διαφόρων εταιρειών, όπως είναι οι Blizzard, Paradox Interactive, Obsidian Entertainment, Square Enix, Cloud Imperium, Dean Hall και πολλές άλλες. Υπενθυμίζεται ότι η Ε3 2015 θα λάβει χώρα από τις 16 έως 18 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, με τις παρουσιάσεις των Microsoft, EA, Ubisoft και Sony να πραγματοποιούνται μία μέρα νωρίτερα, στις 15 του μήνα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*