Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρόμοιος τίτλος με το Dishonored στα σκαριά

Ο co-director της Arkane Studios, Raphael Colantonio, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι το στούντιο ετοιμάζει έναν νέο τίτλο παρόμοιο με το επιτυχημένο Dishonored. Φυσικά ρωτήθηκε αν πρόκειται για το Dishonored 2, αλλά δεν ήθελε να απαντήσει για αυτό το θέμα σημειώνοντας ότι «δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για το τι δουλεύουμε, αλλά μπορώ να πω ότι σίγουρα πρόκειται για έναν παρόμοιου τύπου τίτλο. Με πολλές επιλογές, πολλά objectives και πολλά ακόμα παρόμοια στοιχεία. Αυτές είναι οι βασικές αξίες μας και θα παραμείνουν έτσι».



Στη συνέχεια όταν ο Colantonio ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα για multiplayer mode απάντησε: «Υπάρχει ενδιαφέρον για να ενσωματώσουμε και multiplayer, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρόκειται για το multiplayer όπως το γνωρίζετε μέχρι τώρα. Κυρίως θέλουμε να αφηγούμαστε ιστορίες, αυτό είναι το κομμάτι που μας αρέσει. Σε γενικές γραμμές είμαστε πιο κοντά στο single-player. Κάποιοι έχουν τον δικό τους ρυθμό, κάποιοι άλλοι διαφορετικό, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τις αξίες του multiplayer. Αλλά σκεφτόμαστε τρόπους να δημιουργήσουμε ένα multiplayer campaign με το σωστό τρόπο», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Αποτυχημένο το λανσάρισμα του Halo Campaign Evolved στο PS5, σύμφωνα με εταιρεία αναλύσεων

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*