Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε πλήρη λειτουργία το Developer Center της Apple

*
Η Apple επανέφερε σε πλήρη λειτουργία το iOS Developer Center ύστερα από την προσπάθεια παραβίασης που έγινε τον περασμένο Ιούλιο, με αποτέλεσμα να τεθούν σε κίνδυνο τα προσωπικά στοιχεία 275.000 λογαριασμών. Παράλληλα καλεί τους developers να ελέγξουν και μόνοι τους την κατάσταση της πλατφόρμας μέσα από μια εδικά διαμορφωμένη σελίδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple δέχεται επίθεση από χάκερς, καθώς το 2011 οι Anonymous είχαν εισβάλει στη σελίδα της εταιρείας χωρίς όμως να διαρρεύσει κανένα προσωπικό στοιχείο.

Ούτε το τελευταίο trailer του Marvel's Wolverine δεν γλίτωσε από την οργή της κοινότητας του PlayStation

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*