
«Οι προηγμένες δυνατότητες της FOX Engine μου επέτρεψαν να περιγράψω τη νέα ιστορία με ένα νέο τρόπο. Θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές με το Metal Gear Solid : The Phantom Pain, έτσι θέλουμε να διευκολύνουμε τους παίκτες να εξοικειωθούν με το νέο ανοικτό περιβάλλον και τις δυνατότητες του. Ως εκ τούτου, το Ground Zeroes έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εισάγει τα βασικά στοιχεία, επιτρέποντας στου παίκτες να επωφεληθούν πλήρως όλα τα νέα στοιχεία που θα προσφέρει η νέα παραγωγή», αναφέρει ο Ιάπωνας developer. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο παίκτης στο νέο MGS προσπαθεί να διεισδύσει σε μια κουβανική φυλακή, όπου και λαμβάνουν χώρα διάφορα γεγονότα,τα οποία θα κορυφώνονται στο The Phantom Pain, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.




Αρα το τελευταιο 9λεπτο τρειλερ που εχει δωσει στην κυκλοφορια δεν θα ειναι αυτο που θα βγει την ανοιξη.
Αυτο που θα βγει την ανοιξη ειναι το ground zeroes Και οχι το Phantom pain
Ξύπνησε και ο Hideo και κοιτάει να τα αρπάξει........
Αυτά είναι νέα!!!
Τουλάχιστον είναι καλή η τιμή..
Μόνο μην πουλάς Hideo 3 ώρες για 40 ευρώ,δε σου πάει.
λερωθηκα !
Αρα ξεχνάμε το MGS5 : The Phantom Pain για το 2014 που ειναι και το main game/theme. Το μονο που με φοβίζει ειναι μην κάνουν πάνω απο ενα χρόνο για να το βγάλουν, ελπίζω για μεσα στο 2015.
Καλή η ιδεα να δώσουν τον πρόλογο πρώτα, δηλαδή το Ground Zeroes!
Ενα καλο που εχει ειναι αυτο που ειπε και ο Kojima αλλα και οχι μονο αυτο, γιατι στην περίπτωση που αργήσει περισσότερο η ανάπτυξη του MGS5 : The Phantom Pain να μην χρειαστεί να περιμένουμε πολυ καιρό, γιατι κακα τα ψεματα δεν θα άντεχε κανεις mgs fan π.χ fall 2015 και ολα σε ενα δίσκο τότε.
Ασε που με αυτα που θα δεις, θα θες πως και πως την συνεχεια με το μακελειο που θα εχει γινει με XOF.
Το MGS5 : the Phantom Pain θα ειναι τοσο μεγάλο οπως ειπε και ο Kojima ,που παιζει να καλύπτει τις χρονολογίες απο το 1984 οπου ο Big Boss ξυπναει απο το κωμα που ειχε πεσει στο ground zeroes, μεχρι 1995 την πρωτη επαφη με Solid Snake.
Aυτο με κανει να πιστευω οτι ο Hayter θα γυρισει ως Solid Snake στο Phantom Pain οπου θα δικαιολογει και τον Kiefer ως Big Boss , ετσι οπως εγινε και με τον Richard Doyle φωνη του Big Boss στο MGS4.
"Spring brings new life to everything. It's a time for hope."
(Solid Snake)