Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο video του MGS: Ground Zeroes

Όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί ο Hideo Kojima, η Kojima Productions παρουσίασε για πρώτη φορά υλικό από το νέο τίτλο της σειράς, το Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Η παρουσίασε είναι αυτή που έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 25 χρόνια της σειράς και οι παρευρισκόμενοι δεν είχαν τη δυνατότητα να πουν το παραμικρό. Ο τίτλος, υπενθυμίζεται πως χρησιμοποιεί τη Fox Engine και δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει…



Και η extended έκδοσή του...



Αλλάζει όνομα η COSMOTE TV, αυτό είναι το νέο

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
29 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Kojima Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Konami

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Zegetron

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • majorfox
    • Στο δευτερο βιντεο ,που δειχνει περισσοτερο gameplay τα mgs δεν ηταν τοσο ρεαλιστικα οσο αλλα παιχνιδια της εποχης τους στον τομεα αυτο, αλλα του Ground Zeroes εσβησε οτι υπαρχει στον πλανητη αυτη τη στιγμη .
      Ο Kojima για ακομα μια φορα κλεινει στοματα και αποδεικνυει οτι ειναι ο καλυτερος game developer ολων των εποχων .-

    • diver_gr
    • Το θέμα είναι κατά πόσο τρέχει η Fox Engine σε τωρινές κονσόλες μιας και το demo Που παρουσιάσανε έτρεχε σε PC και όχι σε κάποια από τα τωρινά μηχανήματα .

    • bahamut zero
    • @majorfox θαμπωθηκες απο τα γραφικα.... σιγα το gameplay που ειδαμε και εβγαλες και συμπερασμα περι "ρεαλισμου".. ρεαλιστικα γραφικα εχει το παιχνιδι. ρεαλιστικο gameplay θα εχει? κατα τη γνωμη μου ειναι το επομενο βημα που πρεπει να κανει η σειρα.

    • G3n3raL86
    • @bahamut, μη λες τίποτα για το MGS μπροστά στον majorfox:)

      Πάντως, σαν οπαδός της σειράς, μπορώ να πω πως με ενθουσίασε το trailer και πιστεύω πώς θα είναι αριστούργημα.

    • ner0
    • Τα βίντεο τρέχουν σε pc με specs ps3. το είπε ο ίδιος ο Kojima αν δεν κάνω λάθος. Επίσης νομίζω το επιβεβαίωσαν ότι θα είναι παιχνίδι τωρινής γενιάς.
      Επίσης κάτι τρέχει με το σαγόνι μου από τα περασμένα ξημερώματα. Νομίζω στράβωσε λίγο. :/

    • bahamut zero
    • κι εγω τα ιδια πιστευω αλλα η ουσια ειναι οτι ειδαμε πολυ λιγα για να κρινουμε πώς θα ειναι ο νεος τιτλος... εγω προσωπικα αφου ειδα το video σκεφτηκα "μαματη ειναι η fox engine" και οχι "μαματο το νεο mgs" μιας και δεν ειδαμε κατι καινουριο απο αποψη gameplay περα απο το οτι οδηγαει οχηματα.

    • evergrey
    • Δεν πανα εχει και τα ιδια γραφικα με το 4.Open-World και η επιστροφη ενος Metal Gear παιχνιδιου...αυτα μετρανε!

    • alex4444
    • Τρομερο! Και big boss για να γουσταρουμε!Σιγουρα δεν ειδαμε και πολλα αλλα και μονο η ιδεα ενος mgs open world με τρελαινει.

    • Grouvalos
    • οποιος εχει παιξει ολη την σειρα MG απο το 1ο θα γνωριζει πολυ καλα οτι παντα για την εποχη του το παιχνιδι ηταν πολυ μπροστα παρτε παραδειγμα το τελευτεο MG4 στο Playstation τουλαχιστον που παιζω εγω ακομα τα καλυτερα γραφικα εχει το παιχνιδι αλλα και το ΑΙ ειναι φοβερο...

    • Naked Snake
    • Λοιπόν επειδή θα με φάει το φιλαράκι μου ο major θα πω ναι,εντυπωσιάστηκα,είχα στύση και ναι το video ενδείκνυται εύκολα για αυνανισμό....ΟΜΩΣ!

      Εξακολουθεί να με ενοχλεί αφάνταστα όλη αυτή η φάμπρικα που έχει στηθεί γύρω απο την αρίθμηση και αισίως το MGS5 του οποίου το Ground Zeroes παρουσιάζεται ως "πρόδρομος".Τι θα γίνει ρε μάγκες με αυτή την ιστορία?Δηλαδή γιατί,ρωτάω γιατί να μην αποκολληθούμε απο την γραμμή MGS1-MGS4 που έκλεισε τόσο μα τόσο ωραία,και να πρέπει να διημιουργούμε το οτιδήποτε που μπορεί να είναι κάλλιστα ένα αριστούργημα,και παράλληλα να το αφήνουμε να ζεί στην σκιά του MGS5 του 6 του 503?Δηλαδή πλέον με το Ground Zeroes στα σκαριά,θα μπορούσαμε να έχουμε μια σειρά 3 παιχνιδιών αυτόνομων και αυτοτελών,αλλά αντ'αυτού έχουμε 2 παιχνίδια πειραματισμού στο psp και ένα σε next gen μόνο και μόνο για να έρθει η στιγμή της επαγγελίας και να βγεί το επόμενο αριθμημένο MGS.

      Κοινώς πιστεύω ότι το Ground Zeroes είναι άλλο ένα παιχνίδι πείραμα με στόχο την διημιουργία προσμονής hype όπως θέλετε πείτε το και αυτό για μένα ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτό που συζητούσα και με τον major ότι η pure MGS era όχι μόνο έκλεισε αλλά πέρασε και ανεπιστρεπτί.Το παιχνίδι μύθος που κάποτε περιμέναμε την επόμενη εμφάνιση του όπως τις βροχές μετεωριτών,τείνει να εμφανίζεται σε συχνότητα εντελώς αντιφατική με αυτή που μας είχε συνηθίσει.Το θέμα όμως δεν είναι εκεί,το θέμα είναι ότι πλέον είναι σαφές - και όποιος νομίζει το αντίθετο ζει στον κόσμο της μερέντας - ότι με την έλευση των fans τόσο απο το MGS4 όσο και απο την multi platform επιλογή της Koji Pro,τα παιδιά στην Konami μυρίστηκαν αίμα και σου λένε "π*&στη Snake εσένα και τον πατέρα σου θα σας γδάρουμε!Ούτε λεπτό δε θα κάτσει ο λωκό σας κάτω.Θα πυροβολάτε,θα κάνετε έρπην και θα κυνηγάτε να φάτε κάνα αρούρι μέχρι να πεθάνει ο Χαιλαντερ".

      Καλώς η κακώς η διαχρονικότητα και η σταθερότητα της σειράς είναι πραγματικά αξιέπαινη και αρκετά σπάνια στον χώρο των vg.Όμως είναι επίσης γεγονός ότι δεν χωράει άλλος κρίκος στην αλυσίδα gene-meme-scene-sense.Αυτό πρέπει να καταλάβει ο old school fan!

    • Naked Snake
    • Α,και επιπλέον,ρεαλιστικό και gameplay είναι σχήμα οξύμορο.Αλλά γι'αυτο έπεσε η χιονοστιβάδα των fps πάνω μας,γιατί κάποια παιδάκια θέλουν να γίνουν ράμπο απο τον καναπέ.Όποιος θέλει ρεαλισμό,να πάει να παίξει κάνα paintball.Το MGS έχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ποσότητα "ρεαλισμού" που χρειάζεται ένα VIDEO GAME . + -

    • Tobajaras
    • Αν και μπορεί να εκτροχιαστεί η συζήτηση, ρεαλισμός και gameplay είναι απόλυτα συμβατά. Το όνομα ArmA (DayZ) τα λέει όλα. Αν και ο στόχος των MGS δεν ήταν ποτέ ο ρεαλισμός.

    • Shepard
    • Εκπληκτικο το αποτελεσμα! Σιγουρα θα ειναι Παιχνιδαρα αλλα οχι να λεμε και το καλυτερο ολων... Ιεροσυλια!

      Τωρα θα αρχισει ο majorfox! :P

    • ner0
    • Ένα trailer μας έδειξαν και μόνο βαθμό δεν του βάλαμε παιδιά, έλεος :D
      Ένα τέτοιο prequel με big boss(εκτός του peace walker) προσωπικά το ήθελα πολύ και απ' ότι φένεται θα είναι και πολύ ανανεωμένο.
      Από κει και πέρα όσον αφορά το ουτοπικό "5".....Και για μένα η σειρά τελείωσε επικά στο 4 (χρονολογικά και ιστορικά).
      Ο Κοτζίμας ρισκάρει τώρα μ' αυτό που θέλει να κάνει, ίσως ξεφύγει απ' την πορεία που είχε μέχρι τώρα η σειρά, κι όλα αυτά για να μη κλαίνε κάποιοι fans που δεν μπορούν να το πάρουν απόφαση ότι ο Snake πήγε Μπαχάμες με 2-3 μωράκια μέχρι να τα κακαρώσει. Επικός χαρακτήρας αλλά το παιδί τα έδωσε όλα. Και νομίζω mgs χωρίς Snake δεν υπήρξε στον αιώνα τον άπαντα...(Ο Raiden μια χαρά χαρακτήρας και δε με απογοήτευσε καθόλου στο 2, αλλά τώρα που ρολάρει στο Rising δύσκολα θα τον δούμε στο 5). Νταξ όλα αυτά είναι και λίγο υποθετικά βέβαια, άμα του τη βιδώσει αύριο παραιτείται από τη βιομηχανία. Έτσι γιατί μπορεί ο τρελούτσος.

    • Βibliolover
    • - Oτι είναι ο Αμλετ για το θεατρο , η Μπελουτσι για τις γυναίκες , ο Ηλίθιος του Ντοστογιεύσκι ειναι η σειρά των Mgs για τα παιχνίδια.

      Τώρα όσο αναφορά για τα γραφικά που βγάζει το παιχνίδι προσωπικα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΟΝΣΟΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ δείχνει ότι οι κονσόλες έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους.

      Αυτά.

    • Βibliolover
    • Yστερόγραφο:

      Το παιχνίδι (απο το βιντεο που είδαμε ) θυμίζει για τους γνώστες των Stealth παιχνιδιών ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ SPINTER CELL : CHAOS THEORY !!!!!

      Αν το gameplay ειναι ΤΟΣΟ καλο όσο είναι τα ΓΡΑΦΙΚΑ του τότε θα έχουμε να κάνουμε με το καλύτερο Stealth game που εχει κυκλοφορήσει ποτέ.

    • majorfox
    • @bibliolover πρέπει να ειναι πολυ γώστης του stealth για να το λες αυτο. Οταν ο Shinkawa σχεδίαζε τον Solid πριν απο 17 χρονια με Night Vision Goggles και ηταν και το σημα κατατεθέν του πρωτου mgs και στην οθονη των τιτλων του ,τοτε δεν ειχε κατέβει καν ουτε σαν ιδεα το Splinter cell . Και επιδη θελει και αποδείξεις καμια φορα για να μαθαίνουν οι νεοι μπας και μαθουν και λιγο απο MGS ας δουν της παρακατω ..

      http://www.twitlonger.com/show/j4tohd

      http://www.metalgearsolid.be/conference-hideo-kojima-passe-present-futur-de-mgs-969.html

      Βεντούζα

    • majorfox
    • με αφορμη στο σχολιο του @bibliolover απευθυνομναι σε αυτους που νομιζουν οτι το ground zeroes αντιγραφει το Splinter Cell

    • G3n3raL86
    • majorfox, επειδή το παίζεις πολύ εξουσία στο θέμα των MGS, κάτσε παίξε κανένα Thief για να καταλάβεις τί εστί πραγματικό stealth.

    • Βibliolover
    • @majorfox για να ξέρουμε τι λέμε

      1) λες ----> με αφορμη στο σχολιο του @bibliolover απευθυνομναι σε αυτους που νομιζουν οτι το ground zeroes αντιγραφει το Splinter Cell."

*