Η ανάλυση Full HD είναι πλέον «μικρή», καθώς χάρη στο νέο μας monitor διαγωνίου 27’’, παίζουμε σε ανάλυση WQHD ή αλλιώς 2560x1440pixel! Μιλάμε για αύξηση του συνόλου των pixel κατά 77%, με τη νέα ανάλυση να έχει αυξημένες απαιτήσεις τόσο όσον αφορά στο hardware που χρησιμοποιείται για να γίνεται το rendering των παιχνιδιών όσο και στο συνδυασμό software/hardware για τη καταγραφή βίντεο. Η capture card που είχαμε μέχρι σήμερα δε μπορεί να καταγράψει video αυτής της ανάλυσης -πρακτικά καμία σχετικά οικονομική δε μπορεί- και έτσι φύγαμε από τη hardware και πήγαμε στη software λύση, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τον τομέα αποθήκευσης του υπολογιστή δοκιμών μας. Βλέπετε, το να καταγράφεις σε πραγματικό χρόνο video ανάλυσης 2560x1440 την ώρα που παίζει ο ίδιος υπολογιστής το εκάστοτε παιχνίδι, έχει υψηλές απαιτήσεις από κάθε υποσύστημα του υπολογιστή, τουλάχιστον για να μη χάνεται κανένα frame. Η λύση που βρήκαμε επιτρέπει την εγγραφή βίντεο στα 60fps, αν και κάτι τέτοιο είναι εντελώς overkill, καθώς από τη μια το YouTube δεν υποστηρίζει frame rate πάνω από τα 30fps και από την άλλη, για 3 λεπτά footage, καταναλώνονται 40GB από τον αποθηκευτικό χώρο! Περισσότερες λεπτομέρειες για το αναβαθμισμένο PC δοκιμών μας θα έχετε μετά το καλοκαίρι, προς το παρόν σας αφήνουμε να απολαύσετε τα καλά του να παίζει κανείς σε ανάλυση 2560x1440, τόσο με μορφή βίντεο όσο και με μορφή screenshots.
Call of Juarez Gunslinger

Sleeping Dogs


Hitman Absolution


Metro Last Light



Tomb Raider






Από την άλλη έχω ξεμείνει στην ανάλυση 1366 x 768...άρε Καρέτσο ανάβεις φιτίλια,Πάνο σκίστον ρε με τις τόσες κάρτες σου :)
Άντε με το καλό... Η αλήθεια είναι οτι με youtube και screenshots εμείς δύσκολα καταλαβαίνουμε την διαφορά στην ποιότητα
Πραγματικά για εμένα, είναι σαν εθισμός, σαν μια τέλεια πραγματικότητα τόσο πια αληθινή που σε επικεντρώνει στο να μην σταματήσεις στιγμή να παίζεις γιατί απλά είναι σαν να το ζεις!
Και εγώ που παίζω σε μια 17αρα με μέγιστη ανάλυση 1440 χ 900 δηλαδή, καλύτερα να πάω να κρεμαστώ εεεεε..χαχαχαχα.... Τι ωραίο πράγμα να έχεις υπολογιστή να μπορείς να παίξεις ΟΤΙ θέλεις απροβλημάτιστα !!!!!!
Σε έχω πάντως για πλάκα...Στις 2 πρώτες εικόνες του Call of Juarez, έχω καλύτερη ποιότητα :)
Τι έγινε? Φοβηθήκαμε και τις βγάλαμε ε??? XD
εγω που εχω gpu gforce gtx 690 4gb kai cpu i7 3770k sta 3.50gz me overclocked piano kai 4,90gz kai 16gb ram hyper kingston sta 24000hz kai οθονη 24 samsung eimai τουμπανο?
Ποζεράς θα έλεγα.....:D
Τι ειναι αυτο το χρεπι; Θα; γελανε οι ρεγγες. :Ρ:Ρ
Ναι δεν ήταν αρκετά τούμπανο το pc του enternity. :P Ήθελε και αναβάθμιση... χαχαχαχαχα
Shepard τι εννοοις με το χρεπι και οτι θα γελανε και οι ρεγγες δεν εχω καλο υπολογιστη?
Μπράβο παιδιά! Και εις ανώτατα (είστε ήδη στα ανώτερα)!!!
@matg8, πλάκα κάνει για το PC του enternity
ααα οκ nfs maniac
Ποια οθονη εχετε ??
ηθελε να βαλει ακομα μια 7950
Αμα θέλετε πάντως το ανταλάσσω με το δικό μου υπολογιστή
εθισμος πω απλα τελειο...
Καλά ρε matg8 δε σε θίξαμε κιόλας. Καλό υπολογιστή έχεις, τι μας το λές; να σου πούμε μπράβο; Σαν αυτούς που "φτιάχνουν" τα αυτοκίνητά τους και λένε "ανέβασα την απόδωση κατά 100 άλογα και έβαλα και διπλή εξάτμιση, 19άρες ζάντες νίκελ και μπλέ νεον από κάτω".
Όσο για το PC, χρειαζόταν αναβάθμιση επειγόντως. Σερνόταν πριν. :)
Δεν είδα όμως βίντεο από Crysis 3.
μπραβο παιδια..και εμεις που δεν γνωριζουμε πολλα ..με εσας εδω σιγουρα κατι περισσοτερο 8α μα8ουμε...ευχαριστουμε....