Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

1.2 δις εφαρμογές κατέβηκαν στο iOS

Το 2011 ήταν άλλη μια εξαιρετική χρονιά για την Apple, τις συσκευές και τα λειτουργικά της συστήματα και όπως φαίνεται, τα Χριστούγεννα έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το έτος για την εταιρία του Κουπερτίνο. Σύμφωνα με την εφαρμογή Flurry που ασχολείται με την κίνηση των downloads και των εφαρμογών στα ηλεκτρονικά καταστήματα App Store και Android Market, πάνω από 1.2 δισκετομμύρια downloads ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του 2011 σε iPhone, iPod, iPad και iPod touch!



Μάλιστα, οι ενδείξεις παρουσιάζουν πως από τις 25 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, πάνω από 6.8 εκατομμύρια νέες συσκευές εγγράφηκαν σε κάποια από τις δύο παραπάνω ηλεκτρονικές υπηρεσίας. Το 2012 θα είναι εξίσου εξαιρετικό και περιμένουμε περισσότερα ενδιαφέροντα προϊόντα κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.


Αποτυχημένο το λανσάρισμα του Halo Campaign Evolved στο PS5, σύμφωνα με εταιρεία αναλύσεων

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*