Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4 νέα IPs ετοιμάζει η Microsoft

Φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει 4 νέα IPs, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει αν πρόκειται για νέους τίτλους ή πότε θα ανακοινωθούν. Σύμφωνα με το προφίλ του Jonathan Browne στο LinkedIn, ο υπεύθυνος παραγωγής της εταιρίας έχει εργαστεί πάνω σε 4 νέα projects για την εταιρία, τα οποία φημολογείται πως προορίζονται για την νέα κονσόλα της Microsoft.



Όπως φαίνεται η Microsoft εργάζεται σκληρά ώστε να δημιουργήσει νέα franchises, τα οποία θα παρουσιαστούν μαζί με την έλευση του επόμενης γενιάς Xbox. Σε αναμονή λοιπόν για νέες λεπτομέρειες, σίγουρα όμως η εν λόγω προσθήκη του Browne δεν έγινε τυχαία.

Αλλάζουν τα πάντα στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής δίσκων της Sony μετά την απόφαση για πλήρως ψηφιακή διανομή

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • To πιστευα πως η microsoft θα χτυπησει τον μοναδικο τομεα που ποναγε. Εχει το καλυτερο ονλαιν, εχει τις καλυτερες εκδοσεις των Multiplatform, δεν εχει πολλες αποκλειστικοτητες. Με βαση την επιτυχια του 360 νομιζω πως αν το διαχειριστει σωστα και εχει καλη τιμη, το νεο xbox θα παλευει για πρωτια! Yπεροχα νεα για τη δημιουργια ανταγωνισμου!

    • Shepard
    • Αλεξ, νομιζω πως στοχος καθε εταιριας ειναι η μεγιστοποιηση του κερδους και οχι αν ειναι Νο1.
      Η ΜΣ σε αυτη την γενια έκανε μια πολύ καλή πορεία. ;)

      Περιμενω να δω τι ετοιμαζουν...

*