Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

75 hot video games που περιμένουμε (Part A)

H κατάσταση στην αγορά των video games ξεκαθάρισε αρκετά μετά τις ανακοινώσεις όλων των εταιρειών στη διάρκεια της έκθεσης Ε3 2015 και έτσι το πλάνο για τις κυκλοφορίες των επόμενων μηνών είναι πλέον έτοιμο. Το πρόγραμμα έχει αρχίσει και γεμίζει από πάρα πολλά games μικρών και μεγάλων studios και λόγω του ότι έχουμε μπροστά μας ένα μήνα σε σχεδόν απόλυτη ηρεμία, αποφασίσαμε να καταγράψουμε 75 σημαντικές κυκλοφορίες που αναμένονται μέσα στους επόμενους αρκετούς μήνες. Σε αυτές σημειώνουμε όσες πληροφορίες γνωρίζουμε και έτσι μπορείτε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα στο τι θα πρέπει να περιμένετε (και κυρίως πότε). Καλή ανάγνωση!

Assassin's Creed: Syndicate
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft
Κυκλοφορία: 23 Οκτωβρίου

Το νέο μέρος της σειράς Assassin’s Creed μας ταξιδεύει στο Βικτωριανό Λονδίνο με πάρα πολλά χαρακτηριστικά που θα θυμίσουν σε επίπεδο gameplay τη σειρά Batman: Arkham. Ο παίκτης παίρνει στα χέρια του τον έλεγχο των Jacob και Evie Frye που ηγούνται της τοπικής συμμορίας The Rooks.



Assassin’s Creed Syndicate Preview

Battleborn
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Gearbox
Publisher: 2K Games
Κυκλοφορία: 2016

Το νέο arena-based shooter της Gearbox  έρχεται σε PC, PS4 και Xbox One στις αρχές του 2016 και ο παίκτης θα μπορεί να διασκεδάσει είτε σε ανταγωνιστικά, είτε σε συνεργατικά modes. Οι χαρακτήρες θα καλύπτουν διάφορες κατηγορίες και κλάσεις.



Battlecry
Format(s): PC
Developer: Battlecry Studios
Publisher: Bethesda
Κυκλοφορία: 2015

Το νέο team-based combat game της Bethesda έρχεται από την Battlecry studios με έντονο άρωμα τακτικής. Οι παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από αντιπάλους σε εμπόλεμες ζώνες, μαχόμενοι για τη δόξα του έθνους τους.



Below
Format(s): PC, Xbox One
Developer: Capybara Games
Publisher: Microsoft Game Studios
Κυκλοφορία: 2015

Πρόκειται για το πιο φιλόδοξο game της Capybara Games και ανήκει στην κατηγορία των roguelike. Είναι αρκετά σκοτεινό, με top-down προοπτική και ο παίκτης καλείται να εξερευνήσει ένα μυστηριώδες νησί και να εκμεταλλευτεί βασικούς μηχανισμούς μάχης.



Call of Duty: Black Ops III
Format(s): PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Developer: Treyarch (PC, PS4, Xbox One), Beenox και Mercenary Technology (PS3, Xbox 360)
Publisher: Activision
Κυκλοφορία: 6 Νοεμβρίου 2015

Το νέο μέρος της σειράς Call of Duty θα μας απασχολήσει σύντομα και ήδη έχει καταφέρει να γεμίσει αρκετές σελίδες σε forum και ιστοσελίδες σε όλο τον πλανήτη. Την ευθύνη ανάπτυξής του έχει η Treyarch, η οποία και μας ταξιδεύει για άλλη μια φορά στο μέλλον και σε μια πληθώρα νέων όπλων. Ταυτόχρονα, οι Beenox και Mercenary Technology ανέβαλαν να μεταφέρουν τη δράση στα PS3 και Xbox 360, συστήματα που λογικά υποδέχονται φέτος για τελευταία φορά τίτλο της σειράς.



Dark Souls III
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: From Software
Publisher: Bandai Namco
Κυκλοφορία: 2016

Το τρίτο μέρος της σειράς Dark Souls έρχεται στις αρχές του 2016 για PC, PS4 και Xbox One, λίγο μετά την επανέκδοση του δεύτερου μέρους της σειράς, αλλά και σχετικά κοντά με το Bloodborne. Οι εχθροί κινούνται στο ίδιο μοτίβο, ενώ η μάχη θα περνάει από διάφορες φάσεις με αλλαγές και στο moveset.



Dark Souls III preview

Deus Ex: Mankind Divided
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Eidos Montreal
Publisher: Square Enix
Κυκλοφορία: Δεύτερο τρίμηνο 2016

Το τελευταίο Deus Ex video game που κυκλοφόρησε κατάφερε να κερδίσει θετικά σχόλια και δεν ήταν άτοπο να σκεφτούμε πως η Eidos Montreal θα δούλευε ήδη πάνω στο επόμενο μέρος της σειράς. Το Deus Ex: Mankind Divided παρουσιάστηκε αναλυτικά στο πλαίσιο της Ε3 και μας φέρνει μπροστά σε νέα δεδομένα. Ο Adam Jensen είναι πλέον μέλος της Task Force 29 και θα ταξιδέψει σε μια σειρά από ανοιχτές περιοχές για να ολοκληρώσει κάθε αποστολή που θα του ανατεθεί.



Deus Ex: Mankind Divided preview

Dishonored II
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Bethesda
Publisher: Bethesda
Κυκλοφορία: 2016

Η Bethesda ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της Ε3 το Dishonored 2, το νέο μέρος της σειράς που θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One. Ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε δύο χαρακτήρες (Corveo Attano και Emily Caldwell) και θα πρέπει να προσπαθήσει να διατηρήσει τις ισορροπίες 15 χρόνια μετά το τέλος του πρώτου game.


DOOM
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: id Software
Publisher: Bethesda
Κυκλοφορία: 2016

To πλέον αναμενόμενο game της Bethesda (κυρίως λόγω του πολυπληθούς φανατικού του κοινού) είναι το DOOM. Το νέο μέρος της σειράς παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Ε3 2015 και θα προσφέρει πλούσιο single player και multiplayer περιεχόμενο. Αναμένεται μέσα στο 2016.



Dreams
Format(s): PS4
Developer: Media Molecule
Publisher: SCE
Κυκλοφορία: 2016

Το νέο franchise της ταλαντούχας ομάδας Media Molecule έρχεται με την ονομασία Dreams για το PS4. Ο τίτλος στοχεύει στο να δώσει στον παίκτη μεγάλη ελευθερία στο να δημιουργήσει διάφορα αντικείμενα στον κόσμο, εκμεταλλευόμενος για άλλη μια φορά τη δημιουργικότητα της κοινότητας.



Everybody's Gone to the Rapture
Format(s): PC, PS4
Developer: The Chinese Room
Publisher: SCE
Κυκλοφορία: 11 Αυγούστου 2015

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Dear Esther αποκάλυψε στα τέλη του 2012 το νέο της game που δεν είναι άλλο από το Everybody’s Gone to the Rapture. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των open world κυκλοφοριών με first person προοπτική χωρίς στοιχεία μάχης. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σε μια αγροτική περιοχή, μία ώρα πριν το τέλος του κόσμου.



Fable: Legends
Format(s): Xbox One, PC
Developer: Lionhead Studios
Publisher: Microsoft Game Studios
Κυκλοφορία: 2015

Ο τίτλος Fable: Legends έχει παρουσιαστεί εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα του. Η Lionhead Studios εκμεταλλεύτηκε όλα τα δεδομένα για το γνωστό franchise και προσφέρει ένα 4-vs-1 gameplay στιλ σε έναν μαγικό κόσμο που διατηρεί κάποια από τα στοιχεία της σειράς.



Fable Legends preview

Fallout Anthology
Format(s): PC
Developer: Bethesda
Publisher: Bethesda
Κυκλοφορία: 2 Οκτωβρίου

Το απόλυτο πακέτο για τους fans του Fallout έρχεται από την Bethesda λίγο πριν την κυκλοφορία του Fallout 4. Σε ένα ειδικό πακέτο-βόμβα θα περιλαμβάνονται όλα τα games της σειράς που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα, μαζί με τα DLCs τους. Όλα αυτά στην τιμή των €49.99!



Fallout 4
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Bethesda Game Studios
Publisher: Bethesda Softworks
Κυκλοφορία: 10 Νοεμβρίου 2015

To Fallout 4 ανακοινώθηκε επίσημα λίγες ημέρες πριν από την E3 και συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου του 2015 μέσα από ένα σχετικό teaser site. Από τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να το περιμένουμε με αγωνία είναι το νέο hardware customization, το οποίο θα επιτρέψει στα 50 προσφερόμενα όπλα πάνω από 700 διαφορετικές συνθέσεις. Δεν χρειάζεται να πούμε και για την ειδική συλλεκτική έκδοση που θα κυκλοφορήσει. Τα λόγια είναι περιττά.



FIFA 16
Format(s): PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Developer: EA Sports Canada
Publisher: EA Sports
Κυκλοφορία: 25 Σεπτεμβρίου

Δεν χρειάζεται να πει πολλά κανείς για το νέο μέρος της ποδοσφαιρικής σειράς FIFA. Το FIFA 16 παρουσιάστηκε αναλυτικά στην έκθεση Ε3 και βασικότερη προσθήκη είναι αυτή των γυναικείων εθνικών ομάδων. Οι αλλαγές στα του gameplay αναμένονται να είναι αρκετές και κυρίως στο επίπεδο της ΑΙ και της κίνησης με και χωρίς την μπάλα. Ταυτόχρονα, η ΕΑ ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία της με την Real Madrid, ενώ το Enternity αποκάλυψε αποκλειστικά πως από τις ελληνικές ομάδες θα απουσιάζει στο νέο τίτλο η ΑΕΚ.



Final Fantasy VII Remake
Format(s): PS4
Developer: Square Enix
Publisher: Square Enix
Κυκλοφορία: 2016

Πρόκειται ίσως για την ανακοίνωση που ξεχώρισε στην Ε3 2015, όχι γιατί φέρνει κάτι νέο στη βιομηχανία των videogames, αλλά γιατί η Square Enix έδειξε να ακούει τα παράπονα των φίλων του Final Fantasy VII για μία remastered/remade κυκλοφορία στα συστήματα νέας γενιάς. Ο τίτλος που εκτόξευσε τη δημοτικότητα του franchise την εποχή του πρώτου PlayStation θα κυκλοφορήσει λοιπόν κάποια στιγμή μέσα στο 2016.


For Honor
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft
Κυκλοφορία:2016

Το νέο IP της Ubisoft Montreal έρχεται να μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο που φέρνει αρκετά στο Chivalry: Medieval Warfare. Η Ubisoft δείχνει να ασχολείται πλέον με τον ευρύτερο χώρο του arena gameplay αναμειγνύοντας στοιχεία από τους πολεμιστές του μεσαίωνα. Πολλές μάχες, πολλοί χαρακτήρες στην οθόνη και αρκετό αίμα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του τίτλου.



For Honor preview

Fortnite
Format(s): PC
Developer: Epic Games
Publisher: μ/δ
Κυκλοφορία: 2015

Ένα από τα πλέον υποσχόμενα games που έρχονται τους επόμενους μήνες, με την υπογραφή της Epic Games. Ο τίτλος είναι κάτι ανάμεσα στο Horde Mode και το Minecraft και η ομάδα του παίκτη ετοιμάζεται κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των εχθρών. Όπως είναι λογικό, ετοιμαστείτε για πολλά όπλα!



Forza Motorsport 6
Format(s): Xbox One
Developer: Turn 10
Publisher: Microsoft Game Studios
Κυκλοφορία: 15 Σεπτεμβρίου 2015

Το Forza Motorsport 6 είναι σίγουρα ένα από τα σημαντικά «όπλα» της Microsoft για τη μάχη που έχει να δώσει μέσα στη χρονιά και να οδηγήσει τους καταναλωτές στην αγορά του Xbox One. Ο τίτλος έρχεται με πολλές βελτιώσεις σε επίπεδο απεικόνισης, πολλά οχήματα και πάρα πολλά modes σε online και offline επίπεδο.



Forza Motorsport 6 preview

Gears of War 4
Format(s): Xbox One
Developer: The Coalition
Publisher: Microsoft Game Studios
Κυκλοφορία: Τέλη 2016

Το πολυ-αναμενόμενο Gears of War 4 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Microsoft E3 2015 Press Conference, χωρίς ωστόσο να έχουμε πολλά στοιχεία στα χέρια μας. Είδαμε τον JD και μια άγνωστη κοπέλα, οι οποίοι έκαναν μια σχετική εξερεύνηση σε μία κατεστραμμένη πόλη με αρκετές δόσεις μάχης. Περισσότερα, λογικά στην Ε3 2016.



Gears of War: Ultimate Edition
Format(s): Xbox One
Developer: Epic Games
Publisher: Microsoft Game Studios
Κυκλοφορία: 25 Αυγούστου 2015

Το πρώτο μέρος της σειράς Gears of War που συνόδευσε το Xbox 360 στο λανσάρισμά του, επανεμφανίζεται με βελτιωμένα γραφικά και αλλαγές σε τεχνικό επίπεδο για το Xbox One (αρχικά) και για το PC. Ζήστε ξανά την εμπειρία της μάχης, προετοιμαζόμενοι για το Gears of War 4 που θα ακολουθήσει αργότερα.



Halo 5: Guardians
Format(s): Xbox One
Developer: 343 Industries
Publisher: Microsoft Game Studios
Κυκλοφορία: 27 Οκτωβρίου 2015

Το πρώτο μεγάλο Halo έρχεται πλέον από την 343 Industries, η οποία τους τελευταίους μήνες (μετά την αποδέσμευση του franchise από την Bungie) έχει πειραματιστεί αρκετά. Η νέα ιστορία παρουσιάζει δύο διαφορετικές πλευρές για τον πρωταγωνιστή, ενώ αρκετά ενδιαφέρουσες είναι και οι αλλαγές που θα πρέπει να περιμένουμε στο κομμάτι του multiplayer.



Halo 5: Guardians preview

Hellblade
Format(s): PS4, PC
Developer: Ninja Theory
Publisher: μ/δ
Κυκλοφορία: 2016

Ο νέος τίτλος της Ninja Theory παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Gamescom του 2014 και στην συνέντευξη Τύπου της Sony. Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα σε έναν διεστραμμένο κόσμο, με πολύ σκληρές μάχες.



Hitman
Format(s): PC, PS4, Xbox One
Developer: IO Interactive
Publisher: Square Enix
Κυκλοφορία: 8 Δεκεμβρίου 2015

Η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να δούμε κάποιο νέο Hitman videogame και η συνέντευξη Τύπου της Sony στην Ε3 το έφερε στην επιφάνεια. Ο τίτλος μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως θα κυκλοφορήσει απλά ως…Hitman και θα περιλαμβάνει όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά σε επίπεδο gameplay που έκαναν γνωστή τη σειρά.



Horizon: Zero Dawn
Format(s): PS4
Developer: Guerilla Games
Publisher: SCE
Κυκλοφορία: 2016

Το ότι η Guerilla εργαζόταν πάνω σε ένα εντελώς νέο IP για το PS4 το γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο στην Ε3 παρουσιάστηκε αναλυτικά. Ο τίτλος του είναι Horizon: Zero Dawn, διαδραματίζεται μετά το τέλος της σύγχρονης ανθρώπινης κοινωνίας, όπου οι μηχανές με μορφή δεινοσαύρων έχουν πάρει τον έλεγχο και κυριαρχούν.



Διαβάστε το δεύτερο μέρος εδώ.
Διαβάστε το τρίτο μέρος εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
11 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Sephiroth
    • Τα games είναι χωρισμένα αλφαβητικά, οπότε μέχρι Παρασκευή θα βρείτε και τα άλλα 50 που έχουμε στη λίστα που φτιάξαμε :)

    • Saiyan85
    • Ωραίοι τίτλοι η πρώτη 25άδα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι η έλλειψη
      του ''καινούργιου''. Βλέπουμε η συντριπτική πλειοψηφία των τίτλων
      να είναι shooter-rpg . Παιχνίδια όπως το journey ας πούμε σπανίζουν ολοένα και περισσότερο!

    • Biff the Understudy
    • Dishonored και Fallout τα περιμένω πως και πως. Αν το Hitman αποδειχθεί καλό έχω άλλο ένα στη λίστα. Όσο για το FFVII έχω πολλές αμφιβολίες όπως με οποιοδήποτε άλλο remake. Εξέλιξη VS νοσταλγία...

    • Georgebor
    • Θα σημφωνήσω με τον @Saiyan85 κανενα adventure της προκοπής κανενα syberia καινούριο δεν παίζει να βγει;;; απο τα πρώτα 25 ξεχωρίζω το horizon με διαφορά ήταν πολυ ευχάριστη έκπληξη σην E3.

    • Spartan343
    • Άντε να δούμε τι αλλα καλά μας έχετε για τα αλλα δυο μερη. Σαπισα, τα ειδα ολα τα videos, εχω αρκετες αποριες για διαφορα games. Αναμενουμε και αποψεις σας απο gamescom για οτι νεο σκασει

    • vonzuchter
    • για μενα μονο deus x και ισως hitman. τα υπολοιπα με αφηνουν αδιαφορο. αστερισκο για το dishonored καθως εχω το πρωτο στο xbox και δε το εχω αγγιξει ακομα

    • Harkyn
    • Πότε θα περάσουν οι μέρες να πιάσουμε το Final Fantasy VII remake στα χέρια μας... Ισως το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι. #dreams #come #true

*