Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Editorial: Θέμα επιλογών

Καθόμουν τις τελευταίες μέρες και χάζευα στα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα των μεγάλων αλυσίδων και των μικρότερων καταστημάτων πόσα πακέτα υπάρχουν διαθέσιμα για αγορά και προσφέρονται προς τους gamers και έβαλα το μυαλό μου να σκεφτεί πότε άλλοτε είχαμε τόσα πολλά bundles. Είναι ίσως από τις λίγες φορές που οι «μεγάλοι» της αγοράς έχουν ετοιμάσει και προσφέρουν τεράστια γκάμα επιλογών στους fans που θέλουν να προμηθευτούν μια κονσόλα νέας γενιάς.

Στο PS4, με μια πρόχειρη ματιά, έχουμε την απλή έκδοση, αλλά και αυτές με διάφορα παιχνίδια (FIFA 16, NBA 2K16, PES 2016, Assassin’s Creed: Syndicate, Call of Duty: Black Ops III, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, The Uncharted: Nathan Drake Collection, Star Wars Battlefront), αλλά και τη νέα έκδοση της κονσόλας (C-Chassis) σε τιμή που ξεκινάει από τα €359. Από την άλλη, στο Xbox One, μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα την απλή έκδοση του συστήματος, αλλά και αυτή με ένα από τα παιχνίδια Gears of War Ultimate, FIFA 16, The LEGO Movie Game, Fallout 4, Gears of War Ultimate + Rare Replay + Ori and the Blind Forest, Forza Motorsport 6, Halo 5), αλλά και αυτή με το Elite Wireless Controller, σε τιμές από τα €349.

Με τα παιχνίδια των πακέτων να είναι αρκετά σημαντικά και ίσως από τα πιο εμπορικά της χρονιάς που κλείνει, η εικόνα που δείχνουν οι εταιρείες είναι ότι θέλουν άμεσα να μεγαλώσουν την εγκατεστημένη βάση χρηστών τους, έτσι ώστε να προσελκύσουν περισσότερους χρήστες στα πολλά και σημαντικά blockbuster (και μη) games που έρχονται μέσα στο 2016. Είναι δε σίγουρο ότι αρχικά, κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών, θα δούμε και περισσότερα πακέτα και προσφορές από τα ίδια τα καταστήματα, ενώ δεν είναι απίθανο να υποδεχτούμε και επίσημα bundles από το Φεβρουάριο και μετά. Το συμπέρασμα είναι πως είναι πλέον μια εξαιρετική περίοδος για να επενδύσει κανείς σε μία από τις δύο κονσόλες, καθώς με λίγο ψάξιμο, και φθηνά games, αλλά και μεγάλη γκάμα παραγωγών ΑΑΑ θα μπορέσει να βρει την κατάλληλη πρόταση.

Στα της εβδομάδας που μας πέρασε, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα ακόλουθα νέα/άρθρα μας:
- Region free τα Xbox 360 games στο Xbox One
- Video-απάντηση του Xbox στο PlayStation
- MSI Z170 Krait Gaming Review
- Call of Duty: Black Ops III Review
- Βελτίωση στα γραφικά δείχνουν νέα videos του Star Fox Zero
- Νέα DualShock 4 και PS4 faceplates στα ελληνικά καταστήματα
- Sony Xperia Z5 Compact Review
- MSI GTX 980Ti Gaming 6G Review
- EA: H Jade Raymond ετοιμάζει νέο open world game
- The Greek Way: FIFA Vs PES
- The Witcher 3: Wild Hunt Hearts of Stone Review
- Οι τιμές του iPad Pro στην Ελλάδα
- Ακόμα ένα trailer για την ταινία Zoolander 2
- Κατεβάστε το 59o Enternity Radio Cast
- Νέο TV spot για το Star Wars: The Force Awakens
- Transformers: Devastation Review
- Ημερομηνίες για τα Beyond: Two Souls και Heavy Rain για PS4
- PES 2016: Δωρεάν το περιεχόμενο του UEFA Euro 2016
- Cooler Master Quick Fire XTI Review
- Fallout 4 Review
- Επιστροφή χρημάτων για το Afro Samurai 2
- Το Dark Souls 3 θα είναι και το τελευταίο της σειράς

Στο YouTube Channel μας έχουμε ετοιμάσει για εσάς τα παρακάτω:
Fallout 4 Pip-Boy Edition Epic Unboxing (Greek)


Let’s Play Euclidan: Καρέτσος με Oculus


Star Wars Battlefront PC Max Settings 4K Gameplay - 980Ti


Enternity Live 19/11/15


Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, May the Force be with you!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • Τις εορταστικές προσφορές απο τι ημερομηνίες τις αναμένουμε??? απο αρχές Δεκεμβριου, στα μέσα, ή τέλη-αρχές νέου ετους???

    • Sephiroth
    • Λογικά οι προσφορές θα ξεκινήσουν από αρχές Δεκεμβρίου, αν και ήδη υπάρχουν κάποιες καλές τιμούλες δεξιά αριστερά (μεμονωμένα κυρίως).

    • lovesfool
    • Τα πακέτα που αναφέρεις υποδεικνύουν ένα εκ των δύο. Ή ότι δεν υπάρχουν πραγματικά system sellers, αλλά απλά κουρασμένα, ανακυκλωμένα IP, οπότε χωρίς τις 1-2 πραγματικά σημαντικές επιλογές, οι εταιρίες προσπαθούν να καλύψουν το κενό προσφέροντας τα πάντα κι ελπίζοντας ότι όλο και σε κάποιο θα "τσιμπήσει" ο υποψήφιος καταναλωτής, ή διανύουμε την φάση του κύκλου ζωής των κονσολών που πλέον έχουμε πραγματικά υπεροπλία και υπερπροσφορά από πραγματικά system seller, με όλη την έννοια του όρου, που είναι το κάθε ένα τους ικανό να πείσει μαζικά τον κόσμο να μπει στη τρέχουσα γενιά κονσολών κι άρα δεν ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν.

      Ή δεν έχουμε τίποτα σημαντικό και προσπαθούμε να το "κρύψουμε" φωνάζοντας για πολλά διαφορετικά μικρότερης σημασίας, ή έχουμε τόσα πολλά σημαντικά που είναι άδικο να βάλουμε στη βιτρίνα μόνο ένα.

      Το τι ισχύει είναι και υποκειμενικό κι αντικειμενικό. Υποκειμενικό, γιατί ο καθένας έχει απολύτως αποδεκτό προσωπικό γούστο, κοσμοθεώρηση και επιλογή για το τι θεωρεί λογικό, ελκυστικό, καλό. Αντικειμενικό, γιατί με τα νούμερα πωλήσεων που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα θα ξέρουμε πόσος κόσμος βρίσκει τα πακέτα αυτά ελκυστικά.

*