Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GamePro Reunited

Από την πρώτη στιγμή που το Enternity άνοιξε τις διαδικτυακές του πύλες πριν από 4 χρόνια ακριβώς, έχουμε καταστήσει σαφές ότι θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλες τις αγορές της ηλεκτρονικής αλληλεπιδραστικής ψυχαγωγίας με κάθε δυνατό τρόπο και πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Με τρόπο που μεταφέρει στον αναγνώστη όσα χρειάζεται να ξέρει, να τον ενημερώνει και άλλοτε να τον εκπαιδεύει. Στα 4 αυτά χρόνια, η συντακτική ομάδα του site μεγάλωσε αρκετά. Πολλά άτομα προστέθηκαν και πολλά άτομα αποσύρθηκαν ή αποφάσισαν να σταματήσουν να ασχολούνται με το αντικείμενο. Αντίστοιχα, sites έχουν αρχίσει να ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια. Παρόλα αυτά, όλο αυτόν τον καιρό, η στάση μας απέναντι στα video games και τα gadgets ήταν σταθερή: πάντα με επαγγελματισμό και πάντα με το μυαλό στην κριτική και όχι στο «πασάλειμμα».

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, μπορώ να πω ότι έχω ζηλέψει ελάχιστα πράγματα που δεν προλάβαμε να κάνουμε ή να κάνουμε πρώτοι. Είτε λόγω έλλειψης χρόνου, καθώς οι ανάγκες είναι πάρα πολλές για τα της καθημερινότητας του site, είτε λόγω έλλειψης προσώπων με την σχετική εμπειρία, κάποιες φορές κάποια πράγματα πέρασαν λίγο στο πιο χαλαρό. Η κριτική ματιά που είχε και έχει το Authority και τα παιδιά από την πρώτη εποχή που συνεργαστήκαμε στο περιοδικό GamePro είναι σίγουρα κάτι που θα ήθελα και θα ενισχύσει περαιτέρω το περιεχόμενο που θα βλέπετε από εδώ και πέρα στο Enternity. Με την έμπειρη ματιά και δυνατότητα κριτικής παιδιών όπως ο Μάνος Βέζος, ο Ηλίας Παππάς, ο Νίκος Παπακωνσταντίνου και ο Λεωνίδας Μαστέλλος, η προσέγγισή μας από εδώ και στο εξής θα είναι πληρέστερη και σίγουρα με όλο το team θα μπορέσουμε να καλύψουμε ακόμη καλύτερα τη βιομηχανία του gaming και των εξελίξεών της.

Και είναι πλέον γεγονός ότι η συντακτική ομάδα του GamePro, του κορυφαίου -κατά την άποψή μου- περιοδικού της ελληνικής gaming αγοράς την τελευταία 10ετία επανενώνεται, σε μία ιδιαίτερη στιγμή για το gaming. Με τις ανάγκες του site να καλύπτονται ολοένα και περισσότερο από τα παιδιά που ανήκουν ήδη στο δυναμικό του Enternity, οι προσθήκες θα έρθουν να «κουμπώσουν» με έναν μοναδικό τρόπο και να προσφέρουν αυτό που λείπει κατά πολύ από την ελληνική mediaκή σκηνή: κριτική και εμβάθυνση σε πολλούς τομείς. Σε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια, έχουμε διαβάσει πολλά για τη δουλειά μας. Έχουμε κατηγορηθεί από τον κάθε… κομήτη ή απίθανο που την είδε «κριτικός» ή «δημοσιογράφος». Χαρακτηριστήκαμε ακόμη και από ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν κείμενο 100 λέξεων χωρίς να κάνουν 10 ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Η απάντησή μας δίνεται μόνο μέσα από το site με την καθημερινή ποιότητα και όχι από άρθρα-τσίρκο Μεντράνο. Η εξειδίκευση και η εμβάθυνση στα video games και στους μηχανισμούς τους απαιτεί κάποιες βασικές γνώσεις, τις οποίες -η αλήθεια είναι- πως δεν θα βρείτε σε πολλά Μέσα, είτε του εσωτερικού, είτε του εξωτερικού. Αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε με την έλευση των παιδιών του Authority, έτσι ώστε πέραν της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει ήδη η ομάδα μας, να μπορείτε να διαβάζετε ακόμη περισσότερα θέματα και αφιερώματα που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να βρείτε στην ελληνική γλώσσα σε άλλο Μέσο.

Το 2015 ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ολοένα και αυξανόμενη κοινότητα του site, θα αγκαλιάσει και τα νέα μέλη της συντακτικής ομάδας και θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει μαζί τους όλα όσα την απασχολούν.

Κλείνοντας λοιπόν αυτό το editorial, καλωσορίζω επίσημα στο Enternity τους:

Βασιλάκης Δημήτρης
Βέζος Μάνος
Βέργος Σταύρος
Βούρδας Δημήτρης
Γεωργακόπουλος Βασίλης
Μαστέλλος Λεωνίδας
Παπαδάκης Νεκτάριος
Παπακωνσταντίνου Νίκος
Παππάς Ηλίας
Πέππας Πλάτων
Πιστόλας Νίκος
Ρέντζιος Δημήτρης

Ένα video που έφτιαξε ο φίλος μας GooDShiveR για την ενοποίηση των δύο συντακτικών ομάδων



Η δομή της συντακτικής ομάδας διαμορφώνεται από σήμερα ως εξής:
Διευθυντής σύνταξης
Παπαπαύλου Παύλος

Διευθυντής τομέα IT
Καρέτσος Δημήτρης

Αρχισυντάκτης
Βέζος Μάνος

Βοηθοί αρχισυντάκτη
Γεωργακόπουλος Βασίλης
Καλκάνης Κωνσταντίνος
Πέππας Ηλίας

Συντάκτες/Αρθρογράφοι:
Αποστολόπουλος Έκτωρ
Βασιλάκης Δημήτρης
Βέργος Σταύρος
Βούρδας Δημήτρης
Γιαννόπουλος Στάθης-Κωνσταντίνος
Γιαννιός Μπάμπης
Γρηγορίου Βασίλης
Δαδινόπουλος Άλκις
Δημητρίου Κώστας
Καβουκλής Νικήτας
Κουτσουράς Γεώργιος
Κωνσταντινίδης Δημήτρης
Λεμπέσης Κυριάκος
Μαστέλλος Λεωνίδας
Ντάκος Παναγιώτης
Παγκίδης Μιχάλης
Παπαδάκης Νεκτάριος
Παπαδόπουλος Γιάννης
Παπακωνσταντίνου Νίκος
Παππάς Ηλίας
Πέππας Πλάτων
Πετρόπουλος Κώστας
Πετρόπουλος Παναγιώτης
Πιστόλας Νίκος
Πλέσσας Γιάννης
Ρέντζιος Δημήτρης
Σιάμος Αλέξανδρος
Τριάντης Παναγιώτης
Φρονιμάκης Νίκος
Χιονίδης Παναγιώτης

Πριν κλείσω βέβαια να πω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» ειδικά στο «σκυλί» Παναγιώτη Χιονίδη, που μέχρι σήμερα έχει φάει το μεγαλύτερο ζόρι με το κομμάτι των νέων, αρκετές φορές και -κακώς- σε λογική one-man show και επειδή του χαλάσαμε και 5 μέρες από τις περσινές του διακοπές λόγω Gamescom.

Καλή χρονιά να έχουμε και τα καλύτερα είναι μπροστά μας, αλλά και στο χέρι μας!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
36 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • nkav64
    • Καλωσορίζουμε τα παιδιά του Authority. H παρέα μεγαλώνει και δυναμώνει. Εύχομαι οι επιτυχίες σε όλους τους τομείς να συνεχιστούν.

    • Jim P
    • Συγχαρητήρια!

      Εκ βάθους καρδίας, εύχομαι τα ακόμη καλύτερα (πόσο πια) και προσβλέπω στην εύρυθμη και ποιοτική λειτουργία αυτής της υπέρ ομάδας.

      Ο αρχισυντάκτης της καρδιάς μας πήρε κάτω από την φτερούγα του το παλιό team του που έγραψε ιστορία στον ειδικό τύπο της Ελλάδας. Τρεμε ανταγωνισμέ (άλλα και συντακτικό team) από Το Μαστίγιό Του (TM)

      Οι συντάκτες όμως δεν πρέπει να φοβούνται, θα ανταμείβονται και με Σουβλάκια (TM#2)

      Bonus:
      Η αγάπη μου για το GamePro κρατάει μέχρι και σήμερα: η μεταλλική αυτή σιντοθήκη δεν έχει βγει ακόμα από το αυτοκίνητο μου!!

      https://drive.google.com/file/d/0B07Wj086LbP0Z0s2NW5mZGRWcnc/view?usp=sharing


      Υ.Γ (πάντα υπήρχαν αυτά) Αδημονώ για τις ειδικές στήλες των παιδιών, όλα τα λεφτά!!

    • V.for.Veteran
    • Να πω και εγώ ένα "καλώς ήρθατε" στα παιδιά του Authority.gr, αλλά και ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" στον Παπα-Paul που μου έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθώ και σε επίπεδο ειδησεογραφίας με την δεύτερη κ@#λα μου (γιατί η πρώτη είναι η ΑΕΚ) που είναι τα video games. Thanks λοιπόν και και πάμε δυνατά!

    • The White Prince
    • Οπως έγραψα και πριν η ένωση αυτή είναι μία από τις πιο δυνατές, αν όχι η ισχυρότερη, στην ιστορία του ελληνικού gaming.... είναι γιορτή για τους έλληνες παίκτες, νιώθω απίστευτη συγκίνηση που δεν μπορώ να την αποτυπώσω γραπτώς.... θεωρώ ότι μέςσα από όλο αυτό μας περιμένουν πολύ μεγάλα πράγματα στην πορεία.....

    • Kimi Raikkonen
    • Ένα μεγάλο καλωσόρισμα στα παιδιά του Authority. Oι επιτυχίες καθώς και η παρέα μεγαλώνουν διαρκώς χωρίς σταματημό. Εύχομαι ακόμα καλύτερα και περισσότερα hot stuffs στο προσεχές μέλλον και εδώ είμαστε για το οτιδήποτε..

    • PadPoet
    • Επανένωση = Goutsi! :D

      Καλή συνέχεια και λογικά τώρα το υλικό θα βγαίνει αρκετά πιο γρήγορα με τόσους συντάκτες.

      All the best!

    • Thomas_Th
    • Θυμάμαι σαν χθες που περίμενα πώς και πώς να έρθει ο επόμενος μήνας για να πάω στο κοντινό περίπτερο και να αγοράσω το all time αγαπημένο μου περιοδικό, το GamePro. Λίγο το νεαρό της ηλικίας, λίγο η αγάπη μου για τα video games, με ώθησαν στο να διαβάζω κάθε στήλη και σελίδα πολλές φορές, τόσες που τα ονόματα των συντελεστών τα ένιωθα σαν να είναι μέλη της οικογένειας.

      Όταν μεγαλώνεις με κάποια άτομα -είτε τα γνωρίζεις, είτε όχι- τα πάντα γίνονται ανεκτίμητα, ειδικά όταν προσεγγίζουν χρόνια της αγνότητας.

      Ο τίτλος του παρόντος, η ουσία του κειμένου, τα ονόματα που αναγράφονται σβήνουν κατευθείαν την τραυματική μνήμη "τελευταίο τεύχος του GamePro". Νομίζω ότι θα συστηθεί από την αρχή!

      Χρόνια Πολλά και επιτέλους... καλώς όρισες στη ζωή μας επίσημα και ανανεωμένο όσο ποτέ!
      Εύχομαι πως τώρα θα έχουν την ευκαιρία και τα δικά μου παιδιά -όταν με το καλό αποκτήσω- να ζήσουν αυτό που έζησα και εγώ.. Πρωτόγνωρο, μοναδικό, ανεξίτηλο.

    • Alias
    • ...Και καθως μπαινω Παρασκευη χαραματα στο εντερνιτυ, το βλεμμα μου τραβανε 2 λεξεις στα δεξια: Gamepro reunited. Ετσι απλα. Σαν να λεει καποιος 'παω για τσιγαρα'. Περναει μισο λεπτο ωσπου να συνελθω απο τη βομβα υδρογονου που εσκασε στα μουτρα μου. Κλικαρω το αρθρο, διαβαζω, βλεπω τη λιστα με τα ονοματα.
      Ειναι η πρωτη φορα μεσα στα 15 χρονια που μπαινω στο ιντερνετ που διαβαζω νεο σε site που αφορα στη λειτουργια του και χαιρομαι πραγματικα. Διαβαζα το περιοδικο απο το 2000 μεχρι που εκλεισε. Και απο τοτε προσπαθουσα να καλυψω το κενο του με αποτυχια ειτε μπαινοντας σε σελιδες του εξωτερικου ειτε του εσωτερικου. Κατι ελειπε ομως. Ωσπου καπου περισυ μπηκα σε μια σελιδα με παραξενο ονομα, κατι με eternity και enter. Ειδα ενα γνωριμο ονομα: Παπαπαυλου. Ο αρχισυντακτης του Gamepro που ειχε φυγει απο το περιοδικο για τη στρατιωτικη του θητεια. Κοιταζω πιο κατω, βλεπω Δαδινοπουλος, Πεππας. Αλλοι 2 συντακτες του περιοδικου. To κενο ξεκινησε να γεμιζει. Aπο τοτε μεχρι χθες εμπαινα στη σελιδα καθημερινα, ωσπου πλεον σημερα μπορω να δηλωσω οτι το κενο δεν υπαρχει πια. Το αγαπημενο μου περιοδικο επανηλθε. 'Gamepro reunited'.
      Θα μπορουσα να γραψω αρκετα για τις αναμνησεις μου απο τον καθενα τους στο περιοδικο, ωστοσο θα αρκεστω μονο στο: Welcome back Sephiroth, Lonas, Alucard, Talk Show Host, Alda, Silverblade, Blackstorm, Jin.
      Sorry για το μεγαλο ποστ αλλα η συγκινηση ειναι μεγαλη. GAMEPRO IS BACK BEOCH!

      ΥΓ. Θελω 'ο μηνας που περασε' να επιστρεψει

    • john-data
    • Βέβαια βλέπετε οτι με το Σύριζα δεν πρόκειται να φτιάξει γήπεδο ο Τίγρης και κάνατε ένωση Πασοκ+Νδ στο τομέα του gaming για να πιέσετε καταστάσεις...

      Τα καλύτερα έρχονται!!!

    • alex4444
    • Και μονο που βλεπω τοσα ονοματα που διαβαζα στο GamePro, απιστευτο! Μιλαμε για συνεργασια που θα παει σε αλλο επιπεδο την εγχωρια ενημερωση! Καλη αρχη παιδια, ο,τι καλυτερο πραγματικα!

    • AnimaPura
    • Τί να πρωτοπεί κανείς για αυτή την κίνηση? Ένα μεγάλο μπράβο και ένα "καλώς ήρθατε" στα παιδιά!

      Υ.Γ. "Το GamePro θα σταματήσει να τυπώνεται, αλλά θα είναι σαν να μην σταμάτησε..."

    • G.k.K
    • @Connie GR

      Εκμεταλλεύσου αυτή την "αγάπη".. Η θέση του διευθυντή δεν βρίσκεται και μακριά σου, αν κοιτάξεις τη δομή. Βρίσκεσαι κοντά, ο Παύλος δεν θα ξέρει από που του ήρθε.. χεχεχεχε!!! ;-)

    • Chased
    • Πολλά ... λουκάνικα βλέπω! Τσ τσ τσ, ούτε μια γυναίκα? Έτσι, για το ξεκάρφωμα! Θα φωνάξω την Anita Sarkeesian! :P

    • spyrousman
    • Θαυμάσια νέα! Welcome back, παίδες! Το GamePro ήταν από τα αγαπημένα μου περιοδικά μαζί με το Pixel.

      p.s.

      Μιλούσα πριν απο λίγο στο skype με τα ξαδέρφια του Connie και έκαναν έντονα παράπονα στο ότι δεν πήρε ο
      αγαπημένος τους ξάδερφος τη θέση του δ/ντη σύνταξης..

    • Silverblade
    • Ευχαριστώ πολύ τους φίλους για τα θερμά σχόλια και το καλωσόρισμα. Πάντως εμένα δεν μου είπε κανείς ότι θα καλούσαν και τον Lonas. Σίγουρα τον θέλουμε αυτόν;

    • gkarako
    • Το gamepro οπου εχω ακομα καποιο αξιολογο αρχειο ξενκινησα να το αγοραζω απο το 6 τευχος και για πολλα χρονια μετα. Απο το gamepro διαβασα και περασα μαζι του την γενια n64,ps1,saturn και την επομενη οπου την αγωνια για την κυκλοφορια του dreamcast δεν θα την ξεχασω ποτε, θυμαμαι εδεινε και μια κασετα τοτε το Gamepro με trailer απο τα παιχνιδια(sonic,sega rally,shenmue κτλ) την ειχα λιωσει. Μπραβοπαιδια πολυ δυνατη ομαδα

    • Sephiroth
    • @giopa62, δεν παίζει αυτό ούτε ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Τις καλές εποχές (και τις καλές εποχές από πλευράς ύλης) το GamePro πουλούσε περί τα 8-12 χιλιάδες αντίτυπα. Με τέτοια κατάσταση στην αγορά, κάτι τέτοιο θα ήταν σχεδόν αυτοκτονία σήμερα

*