Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Greek Way: Καμία όρεξη

Μέσα στον πανικό των ημερών, υπάρχει και η αγορά της ψυχαγωγίας που πλήττεται και στη χώρα μας. Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε το Enternity, αποφασίσαμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες και τα μέλη της κοινότητας μια εναλλακτική πληροφόρηση, γύρω από μια αγορά που θεωρείται πηγή διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Διασκέδασης και ψυχαγωγίας που κοστίζει βέβαια και με την εξέλιξη των τελευταίων ετών στην πατρίδα μας, θα καταντήσει σπορ για λίγους. Η αγορά μέχρι στιγμής έδειξε να αντιστέκεται και να πηγαίνει καλύτερα τους τελευταίους μήνες σε διάφορους τομείς. Παρόλα αυτά, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν «παγώσει» τους πάντες.

Δεν είχα καμία όρεξη να γράψω κάτι σήμερα. Καμία όρεξη να κάτσω στον υπολογιστή. Ακόμη και ψύχραιμος να είναι κανείς, δεν μπορεί να αντέξει. Να σταθεί στα πόδια του. Να πει «θα κάτσω να δουλέψω και ό,τι βγει». Μιλάω με ανθρώπους από κάθε κοινωνικό στρώμα, ασχέτως κομματικής ταυτότητας, ασχέτως του αν έχουν όλοι δουλειά ή είναι άνεργοι και ασχέτως του τι ψήφισαν και τι θα ψηφίσουν την Κυριακή. Παντού ο φόβος του τι μας περιμένει. Και όπως είναι λογικό, όταν στριμώχνεσαι κόβεις τα «έξτρα». Περιορίζεις την ψυχαγωγία σου και παραμένεις στα απολύτως απαραίτητα για να ζήσεις. Καταλαβαίνετε τι θα συμβεί στην αγορά αυτή την περίοδο.



Δεν υπάρχει κανένα νόημα να γραφτεί κάτι παραπάνω. Μία βόλτα να κάνει κανείς σε σούπερ μάρκετ, στη γειτονιά του και να περάσει από τα AΤΜ, τον πιάνει ψυχοπλάκωμα. Δυσκολεύτηκα πολύ να κάτσω έστω και στο σπίτι αυτές τις μέρες. Προσπαθώ να χαλαρώσω με όποιον τρόπο μπορώ, αλλά το μάτι δεν κλείνει με τίποτα το βράδυ όταν πέφτω να κοιμηθώ. Λέω «κάνε Θεέ μου να ξυπνήσω το πρωί και να έχουν τελειώσει όλα».

Δυστυχώς, έχουμε δρόμο μπροστά μας, όποια απόφαση κι αν παρθεί. Και δυστυχώς δεν υπάρχει όρεξη ούτε για gaming… Ραντεβού σε 15 μέρες. Ελπίζω να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα τότε για το τι μας περιμένει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
25 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • AnimaPura
    • Έχω να πιάσω χειριστήριο πολύ καιρό και λόγω εξεταστικής. Την Παρασκευή γίνομαι μόλις 21 ετών. Δεν έφταιξα σε τίποτα ρε Μεγαλοδύναμε...

      Κουράγιο.

    • kirgom
    • εαν σκεφτομαστε ολοι ετσι το εχουμε χασει το "παιχνιδι"... μην απελπιζεστε παιδια!!
      κουραγιο και υπομονη σε ολους....

    • VagDog
    • Συμφωνω απολυτα μαζι σ.... Κ εγω δεν εχω καμια διαθεση για gaming.... Προτιμω να ξερω τι θα με περιμενει παρα να ειμαι στην αγνοια...Ετσι δεν υπαρχει διαθεση καθολου!!!! Να δουμε ποτε θα επανελθει και αν.... Και αν οταν επανελθει εχουμε τη δυνατοτητα να κανουμε τις αγορες που θελουμε !!!! Αυτα τα λιγα κ απο μενα για το θεμα !!!

    • GooDShiveR
    • Νταξει παιδιά, θεωρούμαι αισιόδοξο άτομο και ισως αυτο που γράφω να μην είναι λογική αλλά αισιοδοξία, αλλά ειδικά για "εμάς" τους νεαρότερους (και εσύ μέσα είσαι Παύλο) δε νομίζω ότι πρέπει να μας πιάνει τόσο μεγάλη αίσθηση ματαιότητας. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά φαντάζομαι οι περισσότεροι παλεύατε και παλεύετε σε καθημερινή βάση στη ζωή σας.

      Προσωπικά, πέρασα αρκετή πίεση, και επιλέγω την λέξη "πίεση" γιατί η λέξη "δύσκολα" είναι υποκειμενική για τον καθένα, αλλά η πίεση έχει πιο αντικειμενική χρήση στην προκειμένη.

      Αναγκάστηκα να δουλεύω απο μικρός κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ....

      Όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στη χώρα μας, είναι αντίστοιχης πίεσης. Όταν ο καθένας μας, ψάξει μέσα στις αναμνήσεις του και θυμηθεί το πόσες μάχες έχει δώσει και δίνει καθημερινά στη ζωή του,

      και δν χρειάζεται να έχεις ζήσει μαρτυρικά χρόνια. Γιατί για τον καθένας μας, τα προβλήματα είναι διαφορετικά αλλά εξίσου σημαντικά.

      Από τα πιο απλά προβλήματα όπως την μέρα που ο φίλος/έχθρός στο σχολείο πήρε δώρο από την θεία του την κονσόλα που εσύ με πραγματική στέρηση μάζευες λεφτα για να αγοράσεις και πάλι δν τα κατάφερνες... Από τότε που οι φίλοι σου πήγαιναν εκδρομή και έσυ δεν μπορούσες... Από τότε που σου άρεσε το μωρό του σχολείου και δεν σου έδινε καν σημασία... και πάει λέγοντας....


      Αυτό το οποίο μας ξημερώνει δεν είναι τπτ άλλο παρά "another day at work".

      Σιγά μη φοβηθούμε. BRING IT ON!!

      Στην τελική... Πατάμε "RESET" και ξανα spawnάρουμε!!

    • nkav64
    • Τέτοιες δύσκολες ώρες, ο καθένας μας είναι υποχρεωμένος να κρατήσει ζωντανά τα όνειρά του. Μόνο έτσι ίσως κατορθώσουμε να ξεφύγουμε από την παράνοια, την άβυσσο του νου, τους Καβαφικούς Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες. Ο ιππότης που έζησε για το όνειρό του, ο Δον Κιχώτης, αν και πολέμησε για ανύπαρκτο βασίλειο κατάφερε να απομονώσει τον εαυτό του από τα προβλήματα. Δημιούργησε ένα δικό του κόσμο και "σέρνοντας" μαζί του τον ιπποκόμο του Σάντσο (που αντιπροσωπεύει τον απλό λαό), κατάφερε να ζήσει τη ζωή που είχε πλάσει στη φαντασία του.

      Πιστεύω ότι οι παρακάτω στίχοι που γράφτηκαν το 1939 από τον Λέων Κουκούλα είναι αντιπροσωπευτικοί των δρόμων που θα πρέπει να οδηγήσουμε τις σκέψεις μας

      Δον Κιχότοι

      Καλότυχοι είστε εσείς που ξενυχτάτε
      με την αξέγνοιαστή σας πάντα νιότη
      και για τρελλά ταξίδια ξεκινάτε
      με την αρματωσιά του Δον Κιχώτη.

      Ποτέ μαράζι εντός σας δεν κρατάτε
      κι ούτε έχετε μελλούμενη έγνοια για ό,τι
      μας θλίβει στη ζωή κι ούτε ρωτάτε
      στερνοί όπου πάτε αν φτάσατε για πρώτοι.

      Αχ, απ'την πρόωρη φρόνηση που δένει
      τον πόθο μας σε βάρκα γερασμένη
      κι ανήμπορη να ξανοιχτεί στα μάκρη,
      σοφότερη είν'η τρέλλα, που με πλάστρα
      σας σπρώχνει ορμή σε δρόμους δίχως άκρη,
      να πάρετε της χίμαιρας τα κάστρα.

    • Blackstorm
    • Τη βραδιά των εκλογών είχε γράψει "Σας ζηλεύω που ελπίζετε, σας λυπάμαι που θα απογοητευτείτε. Καλή τύχη σε όλους μας".

      Δεν χαίρομαι που επιβεβαιώθηκα.

    • vonzuchter
    • Moνο παρεα με τα αγαπημενα σας προσωπα και βιντεογκεημς θα σας προσφερουν χαλαρωση αυτες τις μερες

    • Sephiroth
    • Αυτό που έγραψε ο vonzuchter, ειδικά στο πρώτο σκέλος. Όσοι έχετε ανθρώπους που περνάτε καλά μαζί τους, προσπαθήστε να είστε μαζί τους όταν δεν αισθάνεστε καλά!

    • GiannisRethymno
    • Αδέρφια υπομονή είναι δύσκολα για όλους,όσο γίνεται πρέπει να κρατάμε την αισιοδοξία μας.
      Και εγώ καμμία όρεξη για δουλειά στο pc,βόλτες και κοντά σε συγγεινείς και φίλους.

    • Scott_Pilgrim
    • Να πω την αλήθεια μου όσο πικρή και να είναι, δεν έχω πάρει στα σοβαρά όλο αυτό που συμβαίνει. Όχι ότι δεν ξέρω τι γίνεται έξω αλλά από την άλλη βλέπω πως και οι ίδιοι οι "βουλευτές" δεν ξέρουν τις τους γίνετε και το μόνο που τους νοιάζει είναι να τα χώνουν ο ένας στον άλλο στο twitter και να βάζουν και άλλο μαρούλι στη τσέπη τους. Παίζω PS4 όχι πολύ βέβαια μιας κι έχω εξεταστική αλλά πάνω από όλα βγαίνω με φίλους σχεδόν κάθε μέρα και είναι ότι καλύτερο. Μακάρι να μας βγει σε καλό όλο αυτό που γίνεται ανεξαρτήτως απόφασης. Όπως πέσουμε θα ξανασηκωθούμε δεν μασάμε εμείς. ;)

    • Artisan3
    • Γύρω από τους ανθρώπους μας δεν θα χρεοκοπήσουμε ποτέ. Ο καθένας θα ξεπεράσει την κατάσταση με τον δικό του τρόπο, αρκεί ο τρόπος που θα επιλέξει να μην ζημιώνει τους άλλους. Εδώ θα είμαστε και σε 15 μέρες και σε ένα μήνα και σε ένα χρονο ελπίζω. Εδώ στα chat στις σελίδες τα portal κτλ. Έχει σημασία η τοποθεσία?

      Όσο από games....του δίνω και καταλαβαίνει σε trackmania 2, ένας τίτλος που αξίζει πολλά!

      Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους και Παυλάρα κερνάω καφέ...μη σκας ρε δεν αξίζει!

    • Shadowman
    • Συμφωνω σε ολα και πραγματικα χαιρομαι που υπαρχουν τα videogames και μας εχουν σωσει απο αλλες ¨περιπέτειες¨..

    • Kimi Raikkonen
    • Προσωπικά χθες πήρα υποχρεωτική άδεια άνευ πληρωμής και δεν ξέρω ΠΟΤΕ και ΑΝ επιστρέψω στο γραφείο; Οι υποχρεώσεις τρέχουν και χρήματα για οικογένεια κτλπ δεν υπάρχουν!! Γιατί να τα τραβάμε όλα αυτά; Τι κακό έχουμε κάνει και μας ''πολεμάς'' έτσι;

    • Scott_Pilgrim
    • @Kimi γιατί οι γονείς και παππούδες των περισσότερων από εμάς αν όχι όλων ήταν κολλημένα μυαλά και βολεμένοι. Τώρα θα φάμε εμείς το παλούκι όποιο και να είναι αυτό. :)

    • G3n3raL86
    • Παρακολουθω το Cross Ange αυτες τις μερες και πιο πολυ καιγομαι να δω τι θα παθουν οι αγαπημενοι χαρακτηρες μου εκει παρα τα πολιτικα δρωμενα της χωρας μου. Τα δε μηνυματα που περναει το εν λογω anime ειναι και θα παραμεινουν επικαιρα (ελλειψη ανθρωπιας, συμπονοιας και συνδρομο Άριας Φυλης-και-εσεις-δεν-εχετε-δικαιωματα) και με κανει να απορω με το χαλι που επικρατει στην πραγματικη ζωη... Κανεις ρε φουστη μου δε συμμεριζεται τετοια μηνυματα, μπας και αλλαξει προς το καλυτερο ο κοσμος;

      Ναι, εχω πλεον μια απαθεια. Εξαλλου, οι ιδιοι οι λαοι της Ευρωπης (αλλα και γενικα) εχουν επιλεξει να ειναι υποδουλοι του χρηματος και της υποκρισιας. Τι να κανεις, θελει παραμυθια ο κοσμος για να μη χαλιεται.

      Οποτε παιδια, μη μασατε, καθαρο μυαλο και η επανασταση να γινει στις επερχομενες καλπες (ετσι οπως παει το πραμα) και οχι με τα λογια του καθε φιλελευθερου Ευρωπαιου "σωτηρα".

    • ZazzyJr13
    • Οτι και να γινει παιδια θα προσαρμοστουμε ειναι ο φοβος που μας εχει κυριεψει και η αγωνια...Βλεπουμε τα βραχια και ξερουμε οτι το πλοιο θα βουλιαξει...εχουμε τρομοκρατηθει, αλλα μετα το γεγονος θα κανουμε τα παντα για να σωθουμε...επισης οντως ορεξη για gaming δεν υπαρχει, η δουλεια εχει παγωσει...
      καλα τα λεει ο vonzuchter

    • Harkyn
    • Σε νιώθω απόλυτα Παυλο, εγω απο την αλλη δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα στο να διαβασω το τελευταιο μαθημα της εξεταστικης.Ελπιζω να εχει ενα καλο τελος ολο αυτο, και πανω απο ολα ψυχραιμία παιδια οτι και αν ψηφίσετε.

    • basiliseven
    • Παίδες σας νιώθω απόλυτα και εγώ.Μου έχουν μείνει τα τελευταία μαθήματα τους σχολής μου και με την κατάσταση να πηγαίνει πάντα απο το κακό στο χειρότερο να πρέπει να βρώ την ψυχολογία να διαβάσω για να τελειώνω.Στην τελική όπως γράψαν κάποιοι απο πάνω οι δυσκολίες θα περάσουν και δεν πρέπει να μας παίρνει απο κάτω ,με φίλους και δικούς μας όλα περνάνε!
      Γενικά στα δύσκολα πάντα προσπαθώ να αισθάνομαι σαν το παρακάτω τραγούδι του Αγγελάκα που πολύ σωστά λέει "Σιγά μην κλάψω"
      https://www.youtube.com/watch?v=bS-l3DTIGAI

    • dexter1810
    • εχω θα απαντησω με χιουμορ λεγοντας σας οτι τα λογια του skull face στο Ε3 trailer του TPP αντικατοπριριζουν την πραγματικοτητα!

      Κατα τα αλλα, νομιζω οτι ασχολουμενος με την οικογενεια σου και τους φιλους αυτες τις μερες μακρια απο τις πολιτικες ζυζητησεις, θα εχεις καθαρο κεφαλι καθ μειωσεις το αγχος σου.

      Πολιτικο σχολιο δεν θελω να κανω, γιατι ειμαστε σε ψυχαγωγικο σαιτ.

      Και κατι τελευταιο... ελπιζω να κερδισω στην κληρωση το Arkham knight. Η κληρωση ειναι ο μονος λογος που δεν με εχει στειλει σε καταστημα να το παρω.

    • Geovra
    • Το μονο που μπορω να πω και να γραψω...καλη δυναμη και καλα μυαλα. Σεβασμος στα πιστευω του αλλου και μακαρι οι διαμαχες να αρκεστουν σε "fanboyισμο" Sony-Microsoft-PC-Nintendo...its more civilized.
      ...στα σοβαρα ας δειξουμε ωριμοτητα και ψυχραιμια

    • lovesfool
    • Το κείμενο αποτυπώνει απόλυτα το πώς νιώθω κι εγώ. Δεν θα μπορούσα να το έχω γράψει καλύτερα.

      Άντε να δούμε που και πώς θα τελειώσει αυτό το τούνελ που ζούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δούμε φως ούτε την Δευτέρα, ούτε την Τρίτη, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της Κυριακής. Αυτό δεν είναι πεσιμισμός. Είναι ρεαλισμός.

      Καλή δύναμη.

    • vonzuchter
    • επισης 2/9/15 ληγει η συνδρομη μου στο xboxlive... κανονιστε κουφαλες πολιτικοι να μη μπορω να κανω συναλλαγη να το ανανεωσω... θα παω πρωτα Μαξιμου και μετα Βρυξελλες να τα καψω ολα κουφαλες

    • Spartan343
    • Καλή δύναμη σε όλους παιδιά, μακάρι να πάνε όλα καλά για τη χώρα μας και να μπορέσουμε όλοι σύντομα να βλέπουμε τη ζωή πιο αισιόδοξα

*