Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Greek Way: Μόνο χαμόγελα

Αυτή την εβδομάδα η θεματολογία της στήλης θα ξεφύγει από τα δεδομένα του ελληνικού λιανεμπορίου και των θεμάτων που το απασχολούν. Όφειλα να αφιερώσω αυτόν το μικρό χώρο μέσα στην εβδομάδα για την απίστευτα χρήσιμη κίνηση που έγινε με πρωτοβουλία του Γιώργου Ζώκα υπέρ του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Για 24 ώρες, άνθρωποι που ασχολούνται με τα του gaming στη χώρα μας έπαιξαν τα αγαπημένα τους games.

Το stream ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία, αφού το ποσό που μαζεύτηκε από τα διάφορα donations ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, φτάνοντας τα €3370. Κάτι που με χαροποίησε προσωπικά ήταν ότι είδα αρκετά από τα μέλη της κοινότητας του Enternity να σχολιάζουν στο chat του livestream και να αναφέρουν ότι έκαναν και σχετική δωρεά. Τέτοιες ενέργειες αξίζουν πραγματικά την καλύτερη δυνατή προβολή από όλους και χαίρομαι πως ως site συμμετείχαμε ενεργά και για πάνω από 3 ώρες κρατήσαμε παρέα στον πάρα πολύ κόσμο που παρακολουθούσε.



Ευελπιστούμε πως στο άμεσο μέλλον τέτοιες ενέργειες θα επαναληφθούν και δηλώνουμε πρόθυμοι να τις στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Αξίζουν πάνω απ’ όλους συγχαρητήρια και στον τρελοZok που έμεινε για άλλη μια φορά ξύπνιος για πάνω από 30 ώρες και έτρεχε έτσι ώστε όλα να εξελιχθούν τέλεια και να βοηθηθεί όσο περισσότερο γίνεται ο οργανισμός που προσφέρει τόσο σημαντικό έργο.

Για οτιδήποτε νεότερο γύρω από τον 3ο 24ωρο μαραθώνιο gaming και όσα αντίστοιχα events ακολουθήσουν, μείνετε συντονισμένοι!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GiannisRethymno
    • Όπως τα είπαμε και μαζί αλλά και με το Μάνο,χάρηκα πάρα πολύ για αυτή την κίνηση.

      Μου φαίνεται πολύ μεγάλο και σημαντικό το ποσό για τον τόσο μικρό κύκλο και για την περιοερισμένη . Φανταστείτε να διαφημιζόταν στα μεγάλα μέσα και να είχε την συμπαράσταση γνωστών οργανισμών.

      Μακάρι του χρόνου να πάει πολύ καλύτερα και να βοηθήσουμε στην οργάνωση του όσοι μπορούμε και θέλουμε.
      Θα μπορούσαμε να βάζαμε και δωράκια παιχνίδια κ.λ.π. για να είναι ένα δέλεαρ για την συνεισφορά μεγαλύτερων ποσών.

      Μπράβο στην κίνηση του Γιώργου για άλλη μια φορά αλλά και σε όσους βοήθησαν.
      Εθελοντικά θα προσπαθήσω του χρόνου να βοηθήσω σε ότι χρειαστεί.

    • platonxii
    • Ενα μπράβο και από μένα, μακάρι τέτοιες κινήσεις να τύχαιναν της προβολής που τους αξίζει στην Ελλάδα. Και εις ανώτερα!

    • Argonath
    • Μπράβο σε όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν αλλά και σε αυτά που συνέβαλαν ώστε να μαζευτεί αυτό το ποσό!

    • gamelover
    • Πολύ καλή κίνηση και μακάρι χρόνο με το χρόνο να γίνει πιο αναγνωρίσιμο και να συγκεντρώνονται μεγαλύτερα ποσά,
      Για μικρή χώρα όπως η Ελλάδα και για μια ακόμη μικρότερη gaming Κοινότητα νομίζω το ποσό είναι αρκετά ικανοποιητικό!

*