Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Greek Way: Τιμές στα PS VR Games

Έχουμε φτάσει σχεδόν στα μέσα του καλοκαιριού και η αγορά των videogames δείχνει να καλμάρει μετά τις πολλές φετινές φουρτούνες που είχαν την κλασική έξαρση στην περίοδο της Ε3. Πολλές νέες ανακοινώσεις, πολλά νέα games και όπως είναι λογικό, όλοι περιμένουν να δουν τι μας περιμένει από το φετινό φθινόπωρο και έπειτα. Πρώτα με το Xbox One S και μετά με τις όποιες ανακοινώσεις της Sony για το PS4 Slim ή το PS4K/PS4 Neo, από πλευράς hardware η εικόνα δεν είναι ακόμη σαφής. Ωστόσο, η Sony έχει μπροστά της ένα μεγάλο λανσάρισμα που πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση: αυτό το PlayStation VR.

Η νέα πλατφόρμα θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες αρκετά, κυρίως για τις όποιες εξελίξεις μπορεί να προκύψουν σε επίπεδο λιανεμπορίου. Όσον αφορά στο VR headset, γνωρίζουμε ότι η τιμή του θα κινηθεί κοντά στα €409 (αν τα καταστήματα δεν απορροφήσουν την επιβάρυνση του ΦΠΑ), αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τιμές που μας περιμένουν στα των videogames.

Όπως φαίνεται, τα παιχνίδια του PlayStation VR θα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες. Τα πιο φθηνά (όπως το Until Dawn: Rush of Blood, το Hustle Kings VR και το Super Stardust Ultra VR) θα ξεκινούν από τα €19,90, ενώ η μεσαία κατηγορία (στην οποία ανήκει π.χ. το PlayStation VR Worlds) θα φτάνει τα €39,90. Από εκεί και πέρα, τα πιο ακριβά θα αγγίζουν τα €59,90 και, απ’ όσο έχουμε καταφέρει να μάθουμε μέχρι στιγμής, σε αυτήν την τιμή θα βρείτε το RIGS: Mechanized Combat League VR. Το…μάτι μας πήρε και κάποιες αναρτήσεις ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων για το Resident Evil 7: biohazard στα €69,99, ωστόσο επειδή ο τίτλος ανήκει στα «AAA PS VR Compatibles», θα δούμε αν εντάσσεται κάπου στον παραπάνω τιμολογιακό διαχωρισμό ή αν θα έχουμε και τέταρτη κατηγορία πλησιάζοντας στην κυκλοφορία του. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε και ορισμένες κυκλοφορίες που θα εμφανιστούν ως digital only (π.χ. Tumble VR) και θα κοστίζουν €9,99.

Κάτι που οφείλουμε πάντως να παραδεχτούμε είναι πως μέχρι στιγμής το ελληνικό λιανεμπόριο δεν έχει δώσει την απαραίτητη έμφαση στο PlayStation VR, καθώς, πέραν κάποιων σελίδων προ-παραγγελίας που βρίσκονται…κατόπιν αναζήτησης στα sites, δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί καν η διαδικασία ανάρτησης των προϊόντων που θα συνοδεύσουν το VR headset σε επίπεδο hardware και software, έτσι ώστε, όσοι ενδιαφέρονται, να κάνουν τις σχετικές προ-παραγγελίες. Μήπως έχει να κάνει και με το θέμα της διαθεσιμότητας; Θα φανεί…

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως να δούμε πώς θα αντιμετωπιστεί το PlayStation VR τους επόμενους μήνες και από το λιανεμπόριο, για να πάρουμε μια πρώτη εικόνα για το αν ο κόσμος που έχει PS4 ρωτάει και ενδιαφέρεται για αυτό το νέο που έρχεται από πλευράς ιαπωνικής εταιρείας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*