Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: あああああああああ

Φοβερό αναισθητήριο
Λίγες απολαύσεις συγκρίνονται με την ανάγνωση πραγματικού ρεπορτάζ που εστιάζει στα πραγματικά ζητήματα.

CD Projekt Red Has More Devs Working on Cyberpunk 2077 than on The Witcher 3 at its Peak
Προφανώς η κατάληξη ανάλογου κομπασμού από Ubisoft και Capcom κατά το παρελθόν δεν έγινε μάθημα σε κανέναν. Και καταλήγουμε να ετοιμάζεται δημοσίευση με βάση μια γενικόλογη πρόταση που ειπώθηκε προς μετόχους και επενδυτές. Αλλά στο gaming το ξέρουμε το παραμύθι. “Αν είναι περισσότεροι, θα είναι καλύτερο και το παιχνίδι! Δεν γίνεται αλλιώς!”.

Horizon Zero Dawn Will Be an “Amazing Experience” On Both PS4 Pro and Original PS4
Προφανώς και η δήλωση γίνεται στα πλαίσια της προσπάθειας να μην μετατραπεί το απλό PS4 σε κομπάρσο στα μάτια και στο μυαλό του κοινού, οπότε την αρχική πρόθεση την καταλαβαίνουμε. Η έμφαση του μέσου στο ότι οποιοδήποτε ακυκλοφόρητο παιχνίδι θα είναι “amazing experience” επειδή το λέει ο developer που “για να το λέει κάτι ξέρει” είναι το κερασάκι στην τούρτα. Να τα θυμόμαστε αυτά όταν μας φταίει ο Murray της Hello Games αλλά κάτι τέτοια τα καταπίνουμε αμάσητα. Έχουν και ίνες. Πώς τα τρώτε;

Star Wars never looked so good
Προφανώς τα gaming media υπάρχουν για να μας δείχνουν art που ετοίμασε στον ελεύθερό του χρόνου κάποιος. Προφανώς. Ειδικά όταν το artwork σχετίζεται με Star Wars. Πώς κολλάει αυτό με gaming; Μα ο artist δουλεύει στη βιομηχανία του gaming και συγκεκριμένα στην Obsidian. Άρα μας παίρνει να γράψουμε κάτι! Δικός μας άνθρωπος είναι!

Battlefield 1 beta had an enormous 13.2m players
Αυτή η μανία με τα νούμερα μιας beta… Είναι σαν να μοιράζουν Coca Cola προωθητές της Coca Cola έξω από την AthensCon, να βγάζει ανακοίνωση η The Coca Cola Company για να πει πόσες μοίρασε και να γίνεται πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων.

Confirmation that No Man’s Sky will be getting new content comes from its composer
Θυμάστε όταν έμπαιναν μπροστά τα πρώτα patches; Θυμάστε που έλεγε τότε η ομάδα ότι μόλις ξεμπερδέψει με τα όποια προβλήματα, θα πάρουν σειρά οι διάφορες προσθήκες; Ο συνθέτης επιβεβαιώνει τι λοιπόν; Το ήδη γνωστό; Είναι κάπου γραμμένο πως όσοι περισσότεροι αναφέρουν την αλήθεια, γίνεται πιο αληθινή η αλήθεια;

Rio Ferdinand is not happy about his FIFA 17 stats
Είμαστε αγγλικό site, ο Ferdinand είναι “δικός μας”, διαμαρτυρήθηκε για κάτι που σχετίζεται με videogame, οπότε ας δώσουμε πόνο. Και όχι απλά ενσωματώνουμε το tweet, αλλά για να πιάσουμε και όριο λέξεων, αναφέρουμε και μέσα στο κείμενο το ακριβές περιεχόμενο του tweet, μήπως και δεν καταλάβει κανείς, μήπως και καταρρεύσει το Twitter ή το oEmbed και χαθεί κάτι τόσο πολύτιμο με αποτέλεσμα να βγάζει νόημα η δημοσίευση. Η οποία, έτσι κι αλλιώς, δεν έχει νόημα.

PlayStation Catches Another Timed Exclusive with Batman Arkham VR
Θυμάστε που όταν ανακοινώθηκε ανακοινώθηκε μόνο για το PS VR; Αργότερα λοιπόν αποκαλύφθηκε ότι θα εμφανιστεί και σε άλλα συστήματα VR, αφού μείνει αποκλειστικό για ένα χρόνο σε αυτό της Sony. Όταν κάτι ανακοινώνεται μόνο για ένα format και ύστερα προκύπτει πως τελικά θα επισκεφθεί και άλλα, ποια σκέψη είναι που δεν κολλάει; “Ουάου η Sony καβάτζωσε μια προσωρινή αποκλειστικότητα ακόμη!”.

Στικούδη mode
Είναι και οι μέρες που…το γουστάρεις το early access…το κάνεις κέφι το VR στο γήπεδο…το μαγειρεύεις το post…

Former Sony CEO is a huge fan of early access
Μα ήταν CEO! Μα είπε ότι του αρέσει κάτι! Και είπε ότι του αρέσει κάτι! Και δεν είναι τα κοκτέιλ!

Sacked Man United Manager Louis van Gaal Wanted to Bring VR to Old Trafford
Ε και τώρα που πρέπει να γράφεται οτιδήποτε σχετικό με VR, τα media κάνουν το κάτι παραπάνω. Και αφού βαράμε και το “PlayStation VR” ως keyword στην πρώτη πρόταση, αρχίζουν οι αμπελοφιλοσοφίες. Πραγματικά, αν εμφανιστεί πουθενά σκύλος να παίζει με επιτυχία golf με PS VR, τα gaming media είναι ικανά πρώτα να πουν ότι το PS VR είναι κατάλληλο ακόμη και για σκύλους, παρά να συγκλονιστούν από το ότι ο σκύλος καταλαβαίνει τι κάνει και το κάνει και καλά.

No-σήμα
Ο Hideo Kojima είναι μάλλον ο κρυπτονίτης των game journalist. Οι χαζομάρες που κάνουν με απλή αναφορά του ονόματός του, με άρθρωση μιας συλλαβής από τον ίδιο, ακόμη και με το πατάκι της πόρτας του, μάλλον, δεν τελειώνουν με τίποτα. Το καλό είναι πως ούτε και τα νεύρα τελειώνουν. Οπότε κρατάμε μια κάποια ισορροπία.

Hideo Kojima’s Death Stranding Will Support 4K and HDR on PS4 Pro; Will Use a Famous Studio’s Engine
Τι λέτε; Θα χρησιμοποιεί τη μηχανή διάσημου studio; Και τι σημαίνει αυτό; Αν είναι δηλαδή διάσημο το studio πρέπει να χαρούμε; Και πώς προέκυψε η συγκλονιστική αυτή πληροφορία; Φανταζόμαστε όχι από το γεγονός ότι έχει ξοδέψει μήνες στα ταξίδια ο Kojima για να επισκέπτεται εταιρείες που αναπτύσσουν τη δική τους μηχανή. Μα μιλάμε για έρευνα τώρα. Μιλάμε για τους τύπους που ανάβουν το φως που βλέπουμε στο τέλος του τούνελ.

In Death Stranding, “something from another world” is stranding “in our world”
Αχά! Κάτι από κάπου έχει ξεμείνει! Σε τίτλο που δείχνει ότι κάτι ξεμένει κάπου και δεν μπορεί να ξεφύγει! Είμαστε ένα βήμα πριν το “παιχνίδι που παίζεται κιόλας!”.

Watch the Audience Explode as Hideo Kojima Dismisses Metal Gear Survive
Τα καλύτερα για το τέλος. Χρησιμοποιείται η λέξη “dismiss” όταν αυτό που κάνει ο Kojima είναι πως δεν θεωρεί ότι το Metal Gear μπορεί να έχει σχέση με αυτό που επιχειρεί το Survive. Δεν είναι το ίδιο. Αλλά δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς η δημοσίευση αυτή εστιάζει στην αντίδραση του κοινού όταν ειπώθηκε όλο αυτό σε stream μέσω της υπηρεσίας Nico Nico. Τα comments εμφανίζονται κατευθείαν στο video και, γενικά, περιορίστηκαν κυρίως στο ανάλογο του “χαχαχαχαχαχαχαχα”.

Για να το καταλάβουμε αυτό, ο συντάκτης μας εξηγεί ποια σύμβολα το δείχνουν αυτό στο ιαπωνικό internet slang και έχει κάνει και capture από το stream για να δούμε τα “χαχαχαχαχαχαχαχα” επί της οθόνης. Διότι αν ένα πράγμα έχει νόημα στο internet, αυτό είναι τα σχόλια σε livestream που περνούν με την ταχύτητα του φωτός και σε σύστημα που δεν στήθηκε ποτέ για οτιδήποτε άλλο εκτός από τέτοιου είδους σχόλια. Ποιος ξεκινάει συζήτηση με σχόλια στο Twitch για παράδειγμα και δεν τον μαζεύουν;

Και, σοβαρά, ποιος θεώρησε ότι είναι χαριτωμένο να εμφανίζονται τα σχόλια έτσι στο stream;

Γενικότερα, ποιος θεώρησε ότι είναι λογικό να γράφεται η στήλη αυτή κάθε εβδομάδα και να μην ηρεμεί ποτέ ο γράφων; Oh wait… Crap.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*