Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Tabloidvania

Δεν θα προλογίσω ιδιαίτερα αυτή τη φορά. Αρκεί η υπερπροσπάθεια για να επιβιώσει το χιούμορ γενικά αλλά και ειδικά για να σχολιαστούν τα παρακάτω. Θα σημειώσω μόνο πως πριν την οικονομική κατάπτωση έχουμε πάντα την πολιτισμική. Και σε αυτό το πνεύμα, πάμε για κατάπτωση στις ακόλουθες γραμμές.

Ο Φώντας Ανούσιος

Shuhei Yoshida Confirms Mark Cerny is Not Helping to Finish Work on The Last Guardian
Μήνες κρατάει η παραφιλολογία για το αν ο Mark Cerny έβαλε το χεράκι του στην παραγωγή του The Last Guardian. Δικαίως η Sony δεν έκανε τον κόπο να σχολιάσει, διότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Είναι τέτοια η δύναμη του παραμυθιού όμως, του παραμυθιού που ανήγαγε σε θεότητα των Mark Cerny λόγω του ρόλου του στο σχεδιασμό του PS4 και την αρχικά ανούσια θεοποίηση του Knack (μην πείτε “μα…Crash Bandicoot” γιατί 15 χρόνια δεν σας άκουγα να λέτε τίποτα για Cerny), που τελικά έγινε η διάψευση από επίσημα χείλη. Τουλάχιστον ησυχάσαμε. Να ησυχάσει κι εκείνος.

Why Nintendo isn’t talking about the NX
Η εκπληκτικό απάντηση είναι “δεν μιλάμε από τώρα για λόγους ανταγωνισμού”. Και ναι αγαπητοί αναγνώστες, αυτό είναι είδηση πια. Η απλή λογική είναι είδηση.

The Witcher 3 Patch 1.07 Will Be Bigger than 1.05; “Pleasing” Inventory/Storage Changes Teased
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΤΟ ΑΛΛΟ PATCH ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MEGABYTES. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ.

Ο Φώντας Αισθησιακός

Kiefer Sutherland 'Knocked It Out of the Park' as Snake in Metal Gear Solid V
Στο πνεύμα του “αν το πούμε αρκετές φορές θα μας πιστέψουν” η Konami κάνει συνειδητή προσπάθεια να προβάλει θετικά τον Kiefer Sutherland ως Snake, δεδομένου ότι η κοινότητα των gamers ακόμη έχει τραύμα για την απομάκρυνση του David Hayter. Έτσι λοιπόν ο γνωστός στους gamers Troy Baker λέει έναν καλό λόγο, ως καλός συνάδελφος και επαγγελματίας. Εμείς γιατί πρέπει να το κάνουμε θέμα;

Star Wars: Battlefront franchise “multiplayer at its core,” DICE won’t “f*** it up”
“Δεν θα τα κάνουμε μαντάρα”.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Δεν θα τα κάνουν μαντάρα

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη αυτή ενημέρωση.

Ο Φώντας Άραβας


Watch Sony Worldwide boss Shuhei Yoshida play Bloodborne
Στην Υγειά Σας Ρε Παιδιά και Όλοι Οι Καλοί Χωράνε. Βλέπουμε προσωπικότητες να τρώνε και να πίνουν, βλέπουμε και προσωπικότητες να παίζουν. Τι πιο σημαντικό.

Watch Sony’s Shuhei Yoshida eat a very hot pepper
Αιτούμαστε το εν λόγω publicity stunt, που τουλάχιστον ωφελεί άμεσα μικρή ομάδα ανάπτυξης, να γενικευθεί όπως και το Ice Bucket Challenge. Εκεί θα φανεί πόσα απίδια βάνει ο σάκος που λένε.

Ο Φώντας μετά το rave

Weirdness: Here's 7 Hours of People Reacting to the Final Fantasy VII Remake Announcement
Α ναι; Αυτό είναι είδηση. Εντάξει.

Γεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*