Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Έλα E3 στον τόπο σου

Η βιομηχανία βράζει. Πήρε σίγουρα μια βράση με την τρίτη εξόρμηση του Geralt, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πόσο κοντά μας είναι πλέον η E3 2015. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο καθένας πρέπει να μαρκάρει την περιοχή του πριν το μεγάλο πατιρντί αλλά και πως υπάρχει ημερήσιο quota σε ανόητες προσπάθειες για hype.

Πλιζ Αντεστάν

Microsoft’s Phil Spencer Isn’t Worried About Going With the First Conference at E3 2015
Ναι, ξέρετε, δεν έχω άγχος που βγαίνω πρώτος στην πίστα. Βγαίνω πρώτος κάθε χρόνο τέτοια εποχή αλλά, σε περίπτωση που αναρωτιέστε, δεν έχω άγχος ούτε φέτος. Μοιραστείτε το τουλάχιστον με 25 φίλους για να πραγματοποιήσετε ένα παιδικό όνειρο. Δεν έχει σημασία ποιο.

Star Wars Battlefront’s E3 Gameplay Won’t Be What Was Shown at Celebration; X-Wing Picture Released
Λυσσάξτε τσαούσες! Το gameplay trailer που θα δείξουμε σε ένα μήνα ΔΕΝ θα είναι ίδιο με εκείνο που δείξαμε πριν ένα μήνα! Τέλειο; Ποιος σας αγαπάει περισσότερο από εμάς;

Sony Asia Exec: E3 Is Going to Be “Super Crazy Good;” Might Surpass Last Year
Καλά, ε, φέτος η Sony λέει ότι η παρουσίασή της θα είναι εκπληκτική. Τόσο που μπορεί να είναι και καλύτερη από την περσινή! Γρήγορα, να ενημερώσουμε τον κόσμο. Be still, my heart. Είμαι και σε επικίνδυνη ηλικία.

Take-Two Says Battleborn Will Be at E3 in a Big Way
Τι μας λέτε; Θα κάνει πάταγο ένας τίτλος στην E3; Τι; Θα γίνουν και σχετικές ανακοινώσεις στην έκθεση; Ε, όχι! Δηλαδή…κανένας σεβασμός πια. Ήθελα να ‘ξερα ποιος είναι υπεύθυνος για τέτοιους είδους διαρροές.

Αν τσαρτς


Το παράξενο με τα media και την Naughty Dog είναι πως υπάρχουν τόσα να ψάξει και να πει κάποιος για τη δουλειά της ομάδας που απορούμε διπλά κάθε φορά που εμφανίζονται οι πιο απογοητευτικές, ψεύτικες και “απεγνωσμένες” ειδήσεις μόνο και μόνο για να γίνει ντόρος.

Uncharted 4 Is Being Tested by About 40 People; Dev Talks Foley System and Sound that “Feels Right”
Uncharted 4 Developers Talk About Doing Things “No One Has Ever Done Before” and Drake’s Chest Hair
Naughty Dog All Hands on Deck on Uncharted 4; Devs Talk Technical Wizardry and Animation
Τι μαθαίνουμε λοιπόν για το Uncharted 4; Ποιες είναι οι ειδήσεις που κάνουν τα σάλια μας να τρέχουν; Που μας συγκλονίζουν; Που δείχνουν ότι ο τίτλος θα είναι εξαιρετικός; Όχι κάτι ιδιαίτερα ουσιώδες φυσικά. Συγκλονιζόμαστε από το γεγονός ότι οι testers είναι περίπου 40, ενώ μας ξεφεύγουν ουρλιαχτά στο άκουσμα ότι ο ήχος είναι όπως πρέπει. Η Αντσαρτίτσα που κρύβουμε μέσα μας ανυπομονεί να μετρήσεις τις εικονικές τρίχες στο στήθος του Drake, πόσο μάλλον να αναλυθεί η καθεμιά τους ξεχωριστά από το Digital Foundry. Ποια κονσόλα τα πηγαίνει καλύτερα με δασύτριχα στήθη; Μέχρι πότε θα μας βασανίζει αυτό το ερώτημα; Επίσης σίγουρα κάτι καλό σημαίνει πως όλοι στην Naughty Dog ασχολούνται με το Uncharted 4 αυτήν την περίοδο. Όχι επειδή είναι φυσιολογικό για να κυκλοφορήσει ο τίτλος που ήδη έχει καθυστερήσει μια φορά, αλλά επειδή για να τρέχουν ΤΟΣΟΙ, δεν μπορεί, θα είναι ΤΕΛΕΙΟ το παιχνίδι. Αν δεν ήταν γιατί θα έτρεχαν; Χαζοί είναι;

Α, ναι. Witcher.

120 The Witcher 3: Wild Hunt Ultra Detail PC Screenshots Show Just How Good the Game Can Look
The Witcher 3: Wild Hunt for Xbox One Delayed by One Hour; Unlocks at 8 PM EDT
Αυτές είναι οι αρετές του διαδικτύου. Κάποτε είχαμε ένα ψωροπεριοδικό με τρεις-τέσσερις εικονίτσες στριμωγμένες σε μια σελίδα και νομίζαμε ότι κάτι καταφέρναμε. Ενώ τώρα; Πάρτε 120 screenshots και δείτε ποιος μπορεί να φτάσει στο τέλος πιο γρήγορα. Έτσι, γιατί μπορούμε. Εδώ είναι ιντερνέτ δεν είναι παίξε γέλασε.

Για να πούμε και κάτι σοβαρό…το ξεκλείδωμα του The Witcher 3: Wild Hunt άργησε ΜΙΑ ΩΡΑ  στο Xbox One! Σκάνδαλο! Φυσικά δεν έχει ιδέα ο συντάκτης για το τι έχει πάει στραβά. Φανταζόμαστε είναι εκπληκτικά τυχαίο ότι η ώρα που ξεκλείδωνε η έκδοση Xbox One ταυτιζόταν με μεσάνυχτα στη ζώνη ώρα UTC/GMT. Απλά Steam, GOG και PSN προτιμούν να υπολογίζουν την αλλαγή της ημερομηνίας σε ώρα Ηνωμένου Βασιλείου. Αλλά που χώρος για σκέψη όταν πασχίζεις να ενημερώσεις τον κόσμο ότι πρέπει να περιμένει 35 λεπτά ακόμη; Μήπως να θεσπιστεί και pre-game show για τέτοιες περιπτώσεις; Μια μεθυσμένη σκέψη.

Τα Αντι-νέα του ANT1

Rockstar “Hard at Work” on its Pipeline; Things Are Different from Before Due to Grand Theft Auto Online
Είναι δυνατό να βάζει τα δυνατά της η Rockstar στην ανάπτυξη των επόμενων τίτλων; Πώς τολμά; Ρώτησε κανέναν; Οι μέτοχοι της Take-Two τι έχουν να πουν για όλα αυτά; Νέο σκάνδαλο συνταράσσει την Λιμνούπολη.

Project Morpheus Will Change the PS4 Game Prior to June 2016
Και που λέτε κάποτε (τον Μάρτιο) η Sony είπε ότι το Project Morpheus θα φτάσει στην αγορά το πρώτο μισό του 2016. Πέρασαν οι μέρες και οι μήνες, αναφέρθηκε η ίδια πληροφορία σε ιαπωνική εφημερίδα και, τσουπ, ξαναγράφεται η είδηση. Όχι μόνο αυτό αλλά ο συντάκτης γράφει κιόλας ότι όντως πρόκειται την ίδια πληροφορία που είχαμε εδώ και καιρό “αλλά είναι ωραίο να ξέρουμε ότι δεν άλλαξαν τα σχέδια της εταιρείας από τότε”. Τι έγινε; Νομιμοποιήθηκε η μαριχουάνα και δεν μας το είπε κανείς; Έτσι είναι οι φίλοι;

Toyota Uses Final Fantasy’s Chocobo Theme To Advertise the Prius C in Lovely Commercial

Από αύριο στο Enternity: Μουσικό θέμα Final Fantasy στο Ρουά Ματ του ANT1!

Mortal Kombat X patch adds major new online setting, balances fighters
“Major new online setting”. Κάντε κλικ και σας προκαλούμε να ανακαλύψετε το setting. Σημειώνουμε ότι μιλάμε για setting, όχι για feature. Αλλά και πάλι, για βρείτε το.

Actually, Assassin's Creed: Syndicate, I think you'll find…

Δείτε τίτλο. Όχι δείτε τίτλο. Και αυτό για να μας πει ότι μια σιδηροδρομική εταιρεία που εμφανίζεται στο παιχνίδι δεν υπήρχε στην αντίστοιχη χρονική περίοδο. Δεν ξέρουμε τι είναι πιο άκυρο. Το να μένει κάποιος έκπληκτος από το ότι Assassin’s Creed δεν είναι απόλυτα ακριβές ιστορικά (λέτε δηλαδή να λένε αλήθεια τόσα χρόνια για τα pieces of Eden;) ή πως gamers προσπαθούν να αναπτύξουν θεωρίες που να εξηγούν την εκπληκτική αυτή ατασθαλία;

Και στην κατηγορία “I don’t even…”

Η μάχη του playstation, της nintendo και του sega. Η γκάφα του ανθρώπου, που ανακάλυψε το γουόκμαν, αλλά εξαφάνισε από την αγορά το «Saturn»…
1. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια. Διαβάστε και φροντίστε να έχετε κάποιον κοντά για να αποφευχθεί το μοιραίο.
2. Είναι μετάφραση άρθρου από Guardian. Ακόμη και ανίδεος να είναι κάποιος ως προς το ζήτημα, για να έχουμε τέτοιο αποτέλεσμα πρέπει να έμαθε να μεταφράζει με υπνοπαιδεία.
3. Το Sega. Και τα Gandalf μη σου πω. Αν και κάτι μας λέει ότι στην ονομαστική θα έλεγε “ο playstation” και ο “sega”.
4. Το όνομά σου με μικρό το γράφεις; Γιατί μόνο έτσι εξηγούνται κάποια πράγματα.
5. Το “γουόκμαν” δεν είναι όαση, δεν είναι βουνοκορφή, δεν είναι το μποζόνιο του Higgs, εφευρέθηκε, δεν ανακαλύφθηκε.
6. Μια δευτερεύουσα είχες, στην τύχη τα κόμματα.

Αυτά μόνο από τον τίτλο. Η ανάγνωση του ίδιου του κειμένου ενδέχεται να προκαλέσει εθισμό σε ψυχοτροπικά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Scott_Pilgrim
    • Eίναι η ζέστη, είναι και που κοντοζυγώνει η Ε3 και είναι φυσιολογικό να έχουμε και τέτοια.

      Μου προκαλεί εντύπωση και φόβο ότι εργαζόμενος της Sony βρήκε πολύ καλή την περσινή έκθεση. Μάλλον άλλη Ε3 είδα εγώ. Όσο για το Uncharted, περιμένω να βάλουν μπλουζάκι V να πετάει η τρίχα κλαρίνο. Να νιώσουμε και λίγο Ελλάδα ρε αδερφέ.

    • lovesfool
    • Στο link της Μηχανής του Χρόνου μου βγάζει από κάτω στο "στην ίδια κατηγορία" και το παρακάτω καυτό θέμα...

      Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Μπράντον, η Κέλυ, ο Ντίλαν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του «Μπέβερλι Χιλς 90210″...

      Έχει χαθεί η μπάλα με το internet και τους άμπαλους. Το κακό δεν περιορίζεται μόνο στη θεματολογία με το gaming. Είναι γενικό το φαινόμενο. Εκτός του ότι έχουμε πήξει στα reroute του reroute του relink, που ανοίγεις κάτι κι έχει από κάτω link με την πηγή που έχει κι αυτή link με άλλη πηγή που έχει... link με πηγή, σαν να ψάχνεις την πηγή του Νείλου μέχρι να καταλήξεις σε κάποια καμένο blog, έχει χαθεί κάθε μέτρο.

      Κάποτε με τα περιοδικά, επειδή έβγαιναν πολλά κι έπρεπε κάπως να γεμίσουν οι πολλές σελίδες, έγραφαν μπούρδες κι έβαζαν άσχετους που είχαν καεί στην ισιωτική να γράφουν μπαρούφες. Το ίδιο και στα καθημερινά τηλεοπτικά magazino. Το κακό με το internet είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός χώρου και χρόνου. Αντίθετα, υπάρχει αδυσώπητο κυνήγι και του τελευταίου κλικ, με οποιοδήποτε όρο. Εδώ με spam και google ads γεμίσαμε, η ύλη θα τη γλίτωνε. Οπότε, ότι μπούρδα γράφει ο κάθε χαμένος στη τρώγλη που ονομάζει blog, το ψαρεύουν καμιά 10αριά bots και το αναδημοσιεύουν σε άλλα 100 site, μέχρι η βλακεία να πλημμυρίσει το σύμπαν.

      Κουράγιο Μάνο. Ξέρω ένα καλό φαρμακείο στο Ν. Ηράκλειο που είναι πολύ εξυπηρετικοί και δίνουν καλές συμβουλές.

      Μα σε τι κόσμο φέρνουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσαμτσίκα;

    • Blackstorm
    • Φαντάσου λοιπόν να είσαι και μεταφραστής και gamer και να σου σκάει ο Παύλος στα μούτρα, αυτό το πράμα. Δεν ξέρω πώς και γιατί δεν πήδηξα.

    • yaponvezos
    • @Sephiroth

      Σε προστατεύω. Θες να μείνεις στην ιστορία για αυτές σου τις ανακαλύψεις;

      @lovesfool

      Γενικά η εμμονή αυτή ότι ΠΡΕΠΕΙ να γράψουμε ΚΙ ΑΛΛΟ, δεν έχει σημασία τι, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να γράψουμε είναι γενικότερα ενδεικτική της πετριάς της εποχής. Χαίρομαι που υπάρχουν φαρμακεία που αφουγκράζονται την κατάσταση.

    • korko
    • πρώτον το άρθρο δεν πρέπει να κατέβει από την αρχική σελίδα λόγο της εικόνας και μόνο για τουλάχιστον 1 μήνα.
      δεύτερον ότι θα φτάναμε στο 2015 να ασχολούμαστε με τρίχες κυριολεκτικά στο gaming δεν το περίμενα.......

*