Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφόρητοι: Όχι πια πούρα, μόνο Crash Bandicoot

Διευκρίνιση: Τα ακόλουθα γράφτηκαν με αγάπη, πείνα και πονοκέφαλο, δηλαδή σε οργασμό ηρεμίας.

Πάρε πέντε

So, Looks Like Sony's Already Working on the PS5
Sony Working on a Game for “R&D Purposes Related to Next Generation Gaming System”
Υπάρχει, προφανώς, άτυπος διαγωνισμός για το ποιος θα πει πρώτος ότι είναι στα σκαριά το επόμενο σύστημα. Αν η πρωτιά έφερνε trophy ή achievement, μπορεί να παίρναμε την προσπάθεια λίγο (πολύ λίγο) πιο σοβαρά. Αντί αυτού καθόμαστε και χαζεύουμε ανθρώπους να παρουσιάζουν ως σημαντική πληροφορία τη δημόσια παραδοχή ότι έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός του PS5. Το 2018 ή όποτε τέλος πάντων παρουσιαστεί το PS5, ποια θα είναι η επόμενη ατάκα-είδηση; Μα φυσικά το “η ανάπτυξης της κονσόλας ξεκίνησε με το που κυκλοφόρησε η προηγούμενη”. Και συγκλονίζονται, φιλιούνται, αγκαλιάζονται για κάτι που θεωρείται δεδομένο από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα. Και εις άλλα με υγεία.

Πλιζ μπι εξάιτιντ

Microsoft Teases “BIG” E3 Announcements for Xbox One System Software; New Patch Launched in Preview
Xbox E3 show to run 90 minutes
Microsoft Teases Unannounced Surprises for Xbox FanFest at E3: “We’re Gonna Hook You Up”
PlayStation CEO: E3 2015 Will Be “an Exciting Show;” with Games Taking “A Lot More Advantage” of PS4
Ο κόσμος έχει προβλήματα. Έχει Ευροζώνη. Έχει εξεταστική. Οπότε χρειάζεται άρτος και θεάματα. Κι ενώ είναι εύκολο να εξηγήσει κάποιος το λόγο ύπαρξης άρτου, το ίδιο δεν είναι πάντα εύκολο για τα θεάματα. Ειδικά όταν απλά λέγονται γενικότητες και πρέπει, σώνει και καλά, να αναχθούν σε απόκρυφο ευαγγέλιο.

Τι μάθαμε λοιπόν; Η Microsoft θα έχει “μεγάλες ανακοινώσεις” για το system software. Τι μας λέτε; Μήπως έχει σχέση με το λανσάρισμα των Windows 10; Μήπως πάρουμε γεύση από την έκδοση του OS για το Xbox One που ξέρουμε ότι έπεται; Γιατί τόσο μυστήριο; Αργότερα μαθαίνουμε ότι η παρουσίαση της Microsoft θα διαρκέσει 90 λεπτά. Ωωωωωωωω, μήπως αυτό σημαίνει ότι θα είναι και καλή; Μα…μα…μα…λένε ότι δυσκολεύονται να χωρέσουν όλες τις ανακοινώσεις στην παρουσίαση. Α, ναι; Πρώτη φορά το ακούμε. Σοβαρά. Not.

Όσο για το FanFest της MS… “Unannounced surprises”. Υπάρχουν και announced “surprises”; Επίσης, ναι, το ομολογούμε, πάντα ανεβαίνει μια εκδήλωση στα μάτια μας όταν μια εταιρεία λέει “We ’re gonna hook you up!”.

Έχουμε όμως αποκαλύψεις και από πλευράς Sony. Μαθαίνουμε ότι η παρουσίαση θα είναι συναρπαστική (για να το λένε, ισχύει, no;) ενώ έρχονται παιχνίδια που αξιοποιούν καλύτερα το hardware του PS4. Ε, όχι. Τον πρώτο χρόνο δεν είχαμε ένα μάτσο developers να ορκίζονται ότι εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες του μηχανήματος; Ε μη μας πείτε ότι ήταν ψέμα. Δεν έχει σημασία έτσι κι αλλιώς. Το ακούσαμε, σας το λέμε, άρα ισχύει. Γιατί; ΤΙ ΓΙΑΤΙ;

“ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ”

Sony plans to release Project Morpheus during first half of 2016
Η Sony τα έχει πει από τον Μάρτιο που μας πέρασε. Αργότερα, επειδή απλά το ξαναείπε, το είδαμε ως “είδηση” με το σκεπτικό “α, τι ωραία, δεν άλλαξε κάτι”. Και μια εβδομάδα μετά το βλέπουμε ΠΑΛΙ ως είδηση επειδή αναφέρθηκε σε ενημέρωση μετόχων. Τι θα γίνει; Κάθε μήνα έκπληκτοι με το ίδιο πράγμα;

Sony's Success Strategy Involves More PS4 Exclusives
Είπε κάθε platform holder ever.

Sony Hopes to Enhance the Value of PlayStation Plus Subscriptions
Είπε κάθε service provider ever.

Expect Plenty of Meaningful PS4 Firmware Updates in the Future
Είπε κάθε platform holder ever.

Αυτό που χτενίζεται

Blizzard removed Tychus’s cigar in Heroes of the Storm and fans are not having it
Blizzard explains decision to stub out Tychus' cigar
1. Οι gamers πήραν προσωπικά ότι ο Tychus χάνει το πούρο του.
2. Τα gaming media θεώρησαν ότι αυτό είναι άξιο αναφοράς.
3. Η Blizzard έκανε τον κόπο να απαντήσει στα σοβαρά.
4. Φατσούλα αγανακτισμένου Τζάκι Τσαν.

BioWare Edmonton General Manager Teases a N7-Branded Arm
Ζούμε σε εκείνη την παράλληλη διάσταση όπου το χέρι ενός 3D model για τίτλο, που έχει ανακοινωθεί ήδη, θεωρείται teaser για το οτιδήποτε.

Beware: Witcher 3 Spoilers Are Spreading Like a Plague Around the Internet
Spoilers; Στο internet; Μήπως αισθάνεσαι ηθικά υποχρεωμένος να μας προειδοποιήσεις ότι ο ήλιος καίει;

The Witcher 3 Console Patch Will Include 30 FPS Lock on Xbox One, Bigger Font; Devs Talk Expansions
Λέει λοιπόν ότι οι developers μιλούν για τα expansions. Τι λένε; “Είναι τελείως αυτόνομες ιστορίες αλλά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε σχετικά”.
- Δεν είπαν τίποτα τελικά.
- Ναι αλλά για ποιο πράγμα δεν είπαν τίποτα;
- Για αυτό;
- Ε τότε είπαν ότι δεν είπαν.

No, This Is Not Proof of Crash Bandicoot PS4
Σας ενημερώνουμε ότι το μήνυμα που ακολουθεί δεν είναι αυτό που θα θέλατε. Αλλά διαβάστε το σας παρακαλούμε. Δεν είναι ευγενικό να το περάσετε στο έτσι. Εμείς δεν σας έχουμε γραμμένους. Μόνο χεσμένους. Είναι και υγεία λένε.

Πολύ journo για να πεθάνει

The Witcher 3: what quests do I need to do?
Αμείλικτο το ερώτημα. Αγοράζεις παιχνίδι. Ξετυλίγεις τη συσκευασία, μυρίζεις την “καινουργίλα” του πλαστικού, το βάζεις σε drive, ξεκινάς να παίζεις και, ξάφνου, βρίσκεσαι πνιγμένος σε μια θάλασσα υποχρεώσεων, όπως και στην  πραγματική ζωή. Δεν θες όμως οδηγό στρατηγικής. Δεν θες να ασχοληθείς με τα πάντα. Όχι. Θες να ξέρεις μόνο όσα χρειάζονται για να φτάσεις στο τέλος του παιχνιδιού. Μπαίνεις σε site και ψάχνεις απεγνωσμένα λύση στο πρόβλημά σου. Δεν γίνεται να σε αναγκάζει το παιχνίδι να ασχοληθείς με side quests. Είναι αντισυνταγματικό και ανήθικο. Τι; ΦΥΣΙΚΑ και σε αναγκάζει! Δεν έχει σημασία ότι μπορείς να διαλέξεις μόνος σου αν θα ασχοληθείς με προαιρετικά quests. Όχι, φίλε μου, όχι. Και μόνον που ΥΠΑΡΧΟΥΝ αυτά τα quests, όντας παθητικά επιθετικά, σε τρώνε την ψυχή εκ των έσω, σου δημιουργούν ενοχές, σε εμπαίζουν, σε μειώνουν ως gamer. Εμείς είμαστε εδώ για να μη χρειαστεί ποτέ να αντιληφθείς την ύπαρξή τους. Είμαστε εδώ. Για σένα. Και για τα views βέβαια. Και το SEO. Για τη Δημοκρατία. Για το Χριστιανισμό. Όλα αυτά τα keywords τέλος πάντων.

Πάνω από όλα όμως, από αγάπη.*

*Πολλοί λένε ότι ο όρος αγάπη δεν έχει συγκεκριμένο ορισμό και τους πιστεύουμε απόλυτα επειδή μας βολεύει σε αυτήν την περίπτωση. Για άλλες, βλέπουμε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • lovesfool
    • Να κάνω μία άκρως φιλοσοφική ερώτηση;

      Είναι προφανές ότι 7 στις 10 μπούρδες που ανακαλύπτει ο Μάνος στο διαδίκτυο οφείλονται εν μέρει ή και εξολοκλήρου στην τσαπατσούλικη κι ανούσια εφαρμογή στρατηγικής SEO (για τις άλλες 3 στις 10 υπάρχει απλά η εξήγηση της βλακείας ή άλλα τέτοια που η επιστήμη φοβάται να αντικρίσει κατάματα).

      Έχετε σκεφτεί τι σημαίνει αυτό; Αν δεν το δούμε ως δέντρο, αλλά ως δάσος; Πόσο αλλάζει θεμελιακά το internet και την ροή του; Πώς αλλάζει τον τρόπο που καταναλώνουμε πληροφορίες σαν άνθρωποι. Πώς αλλάζει τον τρόπο που αναζητούμε πληροφορίες, που τις κατηγοριοποιούμε στον εγκέφαλό μας, που σκεφτόμαστε; Πόσο διαφορετική ροή θα έχει η σκέψη των παιδιών μας, που θα γεννηθούν σε αυτή τη πραγματικότητα;

      ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΙΚΟ ΤΣΑΜΤΣΙΚΑ;

    • korko
    • αρχικά.πολύ καλή η φωτό αλλά δεν συγκρίνεται με της προηγούμενης βδομάδας.στα του άρθρου τώρα.
      να κάνουν όλες τις αποστολές στο witcher 3 γιατί είναι πολύ ωραίες και δένουν αρκετά με την ιστορία(το γράφει κάποιος που τερμάτισε χθες το παιχνίδι).δεύτερον μη γράφετε άλλο για crash εκτός αν έχετε νέα ότι το παιχνίδι μπαίνει στην παραγωγή.μας έχουν πεθάνει τόσα χρόνια να το ζητάμε και να μη το βλέπουμε ούτε στον ορίζοντα...και τρίτον μου φαίνεται λάθος δουλειά διάλεξα.έπρεπε να πάω σε εταιρεία gaming στο promotion.γράφουν ο,τι να ναι αρκεί να φανεί σαν νέο.είναι σαν να θέλουν να δείξουν ότι απλά δουλεύουν βγάζοντας ανακοινώσεις αλλά με μηδενικό αποτέλεσμα,όχι μπράβο τους.

    • Geovra
    • Beware: Witcher 3 Spoilers Are Spreading Like a Plague Around the Internet Spoilers; Στο internet; Μήπως αισθάνεσαι ηθικά υποχρεωμένος να μας προειδοποιήσεις ότι ο ήλιος καίει;

      Κλαιω :)

*